Miniferie på budget i København

Du kan sagtens opleve København på budget. Mange af byens kulturtilbud er billige eller endda gratis, så hold dig endelig ikke tilbage for at rejse på miniferie til Danmarks hovedstad. 

Der er desuden gode penge at spare, hvis du investerer i et ”citycard” (cOPENhagen Card), som giver rabat på transport og restauranter samt gratis adgang til 65 museer og seværdigheder.

Billige eller gratis kulturtilbud

Mange af de københavnske museer har en gratis ugedag – for de fleste museers vedkommende er det om onsdagen. Desuden har alle byens kunstgallerier gratis entré. 

Fra april til september arrangerer Tivoli fredagsrock på plænen – for kun 85 kr. til indgangsbilletten kan du høre koncert under åben himmel. 

Et andet sommerkulturtilbud er Zulu Bio, der er en fantastisk måde at nyde byen på med vennerne eller kæresten på miniferie. TV2 Zulu viser i sensommeren film i det fri på byens åbne pladser eller i parkerne. 

Om vinteren kan du leje et par skøjter og komme på glatis foran det Kongelige Teater. 

Når det kommer til shopping, kan du også finde billigere alternativer til Strøget – København har et væld af forskellige loppemarkeder rundt i byen. De fleste er dog noget der primært finder sted fra april til august. 

I sommermånederne kan du også transportere dig rundt på de berømte bycykler, som står centralt placeret rundt i byen du skal bare huske at have mønter i lommen til cyklen. 

Gratisarrangementer med børn

Har du dine børn med på miniferie, har du mulighed for at komme gratis i biografen i Cinemateket, der hver torsdag, fredag og lørdag viser gratis børnefilm og hver anden søndag vises der gratis familiefilm.

Under Jazzfestivalen i juli måned er der masser af gratis musikoplevelser med børnejazz rundt i byen.

Desuden vises der børneteater i Kongens Have til stor benovelse for de små.

På Amager findes ”bonderen” med bl.a. køer, grise, heste og geder, og der er også mulighed for at spille minigolf. Et skønt sted at tage børnene med hen.

Kvalitetsovernatning på budget hos Hotel Wakeup Copenhagen

På din miniferie til København kan du overnatte billigt i det super lækre designhotel Wakeup Copenhagen. Hotellet ligger centralt placeret med smuk udsigt over kanalen ved Kalvebod Brygge. Læs mere om hotellet