Skal du på miniferie i København?

København er en uovertruffen by til en miniferie med kæresten, familien eller vennerne. Overnat på et af Arp-Hansens hoteller i centrum af Københavns og oplev den skønne atmosfære på få dage. 

Byen har mange smukke og hyggelige områder, hvor du kan gå på opdagelse. Gå en tur i en af de mange smukke parker, nyd en kanalrundfart og se byen fra vandsiden, spis frokost i Nyhavn, shop i de små gader mellem Kongens Nytorv og Kultorvet og ta’ en tur i Operaen om aftenen, for at nævne nogle få af de muligheder en miniferie i København kan tilbyde

Årstider og begivenheder i København

København har mange begivenheder og arrangementer at byde på i løbet af året. Så ligegyldig hvornår du vælger at holde en miniferie i København, er der altid noget nyt at opleve. 

Nyd de smukke parker i snevejr og køb de dyreste mærker på udsalg i januar, se den nyeste mode på Københavns modeuger i februar og august, se foråret springe ud i maj mens du løber en maraton, lyt til sommerens Jazzfestival i hele byen. '

August byder på mange forskellige arrangementer: gadefester i byens små kvarterer, Gay Parade fester i hele byen, Fair Trade festival i Fælledparken med gratis koncerter og Copenhagen Cooking. 

Tag desuden familien med til Halloween i efterårsferien og deltag i den populære internationale dokumentarfilmfestival: Cph:Dox

København har en overskuelig størrelse, og uanset hvilket af Arp-Hansens hoteller du vælger at bo på, er det nemt at komme rundt i byen. 

Arp-Hansen tilbyder centrale overnatningsmuligheder

Du kan vælge at bo tæt på Rådhuspladsen og Tivoli, tæt på Nyhavn og Amalienborg eller i nærheden af Vesterbro, Islandsbrygge og Christianshavn. 

Hvis du gerne vil opleve den nordlige del af København og bo lidt uden for byen, har du mulighed for at booke et værelse på Gentofte Hotel.

København har gode transportmuligheder, så du kommer hurtigt rundt med metro og bus og skal du lidt længere udenfor byen kører s-toget i alle retninger fra Nørreport station.

Hvis du gerne vil opleve byen uafhængig af offentlige transportmidler kan du leje en cykel og komme nemt og hurtigt rundt i byen på egen hånd.

Se vores udvalg af hoteller i København, som dækker dine behov uanset hvordan du planlægger din miniferie i København.