Overnat i hjertet af København

Tjek Arp-Hansens hoteller på denne side og find dit favorithotel for en perfekt overnatning i København. Området omkring Kongens Nytorv emmer af historie, liv og romance og mulighederne for at fuldende denne oplevelse finder du på Arp-Hansens hoteller i kvarteret. 

Find dit favorit hotel

Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand har alle tre med deres unikke placering og deres historiske bygninger en særlig stemning at byde på, som giver en ekstra dimension til dit ophold i Danmarks hovedstad. 

Alle hotellerne tilbyder morgenbuffet, gode faciliteter og skøn overnatningskomfort i kvalitetssenge, der giver dig mulighed for at vågne op med ny energi. 

Oplev byens stemning tæt på dit hotel

Omkring Kongens Nytorv kan man både sommer og vinter opleve København fra sin smukkeste side. Nyhavns restauranter og barer har deres eget liv og atmosfære hvor både turister og lokale nyder livet.

For enden af kanalen ved Kongens Nytorv finder du kanalrundfartsbådene, som tager dig med på en tur rundt i byen og fortæller om byens historier set fra vandsiden.

Københavns største shoppingstrøg starter også fra Kongens Nytorv og løber helt ned til Rådhuspladsen. I den ende, der ligger nærmest Kongens Nytorv finder du de mest eksklusive brands. Fra Kongens Nytorv kan du også se Det Kongelige Teater.

Glæd dig til at overnatte i København og book dit hotel i dag.