Hotel ved Nyhavn

Når du rejser til København, er det vigtigt at finde et godt hotel med en god placering. For hvorfor bo i udkanten af byen når du kan bo midt i Københavns hjerte? 

 Nyhavn er et af Københavns mest charmerende områder, og hvis du bor på Arp-Hansen Hotel Groups stemningsfyldte hotel 71 Nyhavn Hotel, får du det absolut bedste ud af din ferie, og du får mulighed for at opleve det historiske København fra sin bedste side. 

Se København fra vandet

København er en havneby, og det er derfor oplagt at se byen fra vandet, når vejret er til det. Spring på en kanalrundfart og oplev smukke København fra vandside. Bådene afgår fra Nyhavn og sejler rundt i kanalerne forbi nogle af byens mest kendte seværdigheder som for eksempel Operaen, Den lille Havfrue og Den Sorte Diamant

Du kan også tage en af Movias vandbusser; det koster det samme som en almindelig busbillet, og vandbusserne stopper rundt omkring i København og på Amager, så du kan stå af og på, som du har lyst til. 

Bo på stemningsfyldt hotel med fantastisk placering

Nyhavn har i mange år været et af Københavns knudepunkter. Før i tiden var havnen fyldt med pakhuse, hvor de varer, der blev sejlet ind fra eksotiske lande, blev opbevaret.

Te, krydderier og meget mere blev importeret fra Indien og Asien og sejlet hjem til Danmark på store skibe. Når skibene nåede til Københavns havn, Nyhavn, blev de tømt for den dyrebare last og sejlede dernæst ud på nye handelsrejser. Varerne blev opbevaret i store pakhuse langs kajen, og i dag er nogle af disse pakhuse bevaret for at holde Nyhavns historiske betydning i hævd.

71 Nyhavn Hotel giver dig en unik mulighed for at opleve netop et af disse historiske pakhuse. Hotellet ligger i to gamle pakhuse, der er blevet nænsomt restaureret for at bevare stemningen. Hotellet har stadig de originale, gamle bjælker af pommersk fyr. Mærk historiens vingesus på 71 Nyhavn Hotel, der samtidig har en af Københavns bedste og mest centrale placeringer.