Billig overnatning i København

Skal du overnatte i København en eller flere nætter på et lille budget? Det kan sagtens lade sig gøre at bo på et moderne, trendy og centralt beliggende hotel, der kombinerer komfort med prisvenlighed

Vores lavprishotel Wakeup Copenhagen opfylder netop disse behov og er et godt valg, hvad enten du rejser alene, med en ledsager eller med børn. Wakeup Copenhagen tilbyder dig billig overnatning i København uden at gå på kompromis med kvalitet eller beliggenhed. 

Bo billigt midt i byen

København byder på masser af oplevelser, man ikke bør gå glip af selvom man rejser på et lille budget. Nu er det muligt at bo lige midt i den pulserende hovedstad – tæt på byens seværdigheder og uden at slå bunden ud af budgettet.

Wakeup Copenhagen ligger på Vesterbro tæt på Københavns centrum, men dog alligevel tilbagetrukket fra bykernens støj og trafik. Wakeup Copenhagen er et rigtig godt bud på en billig overnatning i København. 

Vælg vores moderne lavprishotel

Hvorfor bo langt uden for bykernen eller på et hotel eller vandrerhjem, der ikke lever op til standard?

Wakeup Copenhagen er et nyt 2-stjernet lavprishotel, der let kan leve op til mange af Københavns 3 og 4-stjernede hotellers komfortniveau. Hotellet er bygget i stramt skandinavisk design af Kim Utzon og ligger i gåafstand til bl.a. Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget.

Alt interiør er nyt, og der er trådløst internet, fladskærm og lækkert badeværelse på alle værelser. Hotellet tilbyder desuden en af byens bedste udsigter. Book dit værelse på en af de øverste etager og nyd den smukke udsigt udover København.