Bo på eksklusivt luksushotel i København

Arp-Hansen råder over nogle af Københavns lækreste og mest luksuriøse hotelværelser. Uanset om du rejser alene, med kolleger, familie eller der er en helt særlig anledning for eksempel bryllup, kan vi tilbyde eksklusiv overnatning på luksushotel. 

 Se vores udvalg af luksuriøse hoteller og book værelse i dag! 

Få en fantastisk oplevelse på luksushotel i København

Arp-Hansen ejer flere flotte 4-stjernede hoteller, der gør din hoteloplevelse til noget helt specielt. Fælles for disse hoteller er, at vi her kan tilbyde dig en helt uovertruffen service og meget luksuriøse værelser. 

Flere af vores luksushoteller har også en eller flere flotte restauranter, hvor vores gæster kan nyde en god morgenmad, frokost eller middag.

 Vi kan også tilbyde eksklusive konferencefaciliteter og gode tilbud til fordelagtige priser. 

Kontakt os for at høre nærmere! 

Når kun det bedste er godt nok

Leder du efter en helt speciel oplevelse, har Arp-Hansen den rigtige løsning. Arp-Hansen ejer et af Københavns smukkeste og mest luksuriøse hoteller – det 4-stjernede deluxe hotel Hotel Phoenix. Hotel Phoenix ligger i Københavns mest eksklusive kvarter – Hotellet er beliggende i en historisk bygning, og Kongens Nytorv og Amalienborg er indenfor få minutters gang. Hotellet har 213 smukke, lyse værelser - elegant indrettede med inspiration fra klassisk Louis XVI-stil. Værelsernes størrelse rangerer fra et standardværelse op til en suite, som er den ultimative luksus. Hotellets tre suiter er alle tre beliggende i hjørner af bygningen, så der kommer lys ind fra to sider. Suiterne består af både soveværelse og stue og er overdådigt indrettet med blandt andet jacuzzi.