Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i København

Rejser du til København på et lille budget? Du behøver ikke bo på et vandrerhjem uden for København for at få budgettet til at hænge sammen. 

 På Wakeup Copenhagen, Arp-Hansens nye lavprishotel, kan du overnatte midt i København til en pris, der er lige så billig som på vandrehjem. 

Book værelse i dag og glæd dig til at opleve smukke København. 

Bo moderne og centralt

Arp-Hansens lavprishotel Wakeup Copenhagen ligger centralt i København – kun få minutters gang fra Rådhuspladsen og Strøget. 

Wakeup Copenhagen er et nybygget, lækkert hotel, der er tegnet af den anerkendte arkitekt Kim Utzon. Hotellet er holdt i stram skandinavisk stil med fokus på rene linjer og moderne design. 

Wakeup Copenhagen er et 2-stjernet hotel, og værelserne er prissat derefter. Til gengæld har hotellet et højt komfortniveau, der kan måle sig med flere af Københavns 3- og 4-stjernede hoteller. Alle værelser er udstyret med fladskærm, WiFi, 160 cm. bred dobbeltseng og lækkert moderne badeværelse. 

Drop vandrehjemmet og bo med udsigt over København

Drop de nedslidte vandrerhjem og bo i stedet på Wakeup Copenhagen, Arp-Hansens lækre lavprishotel. Du bor i et lækkert 12 kvm. værelse med trendy badeværelse, gratis trådløst internet, dobbeltseng og fladskærm med stort udvalg af kanaler.

Du bor med andre ord på et hotel med høj komfort – til en pris, der kan konkurrere med prisen på vandrehjem. Book værelse på en af de øvre etager, så får du en smuk udsigt over København med i købet!