Leder du efter et godt hotel med morgenmad?

Nu behøver du ikke lede længere, for Arp-Hansen Hotel Groups en masse gode hoteller, der alle er beliggende i det centrale København, tilbyder alle en lækker morgenmad i forbindelse med overnatning. 

Tag på weekendtur til København

København er perfekt til en forlænget weekend – byen er en af Europas mindste hovedstæder, men der er masser at opleve! 

Nyd byens smukke arkitektur, drik kaffe på en af byens mange hyggelige caféer, shop i sidegaderne til Strøget eller besøg et af Københavns mange museer – for eksempel Statens Museum for Kunst eller Nationalmuseet

Der er mange muligheder, og for at få det bedste ud af et weekendophold i København, er det vigtigt at have en god base. 

Arp-Hansens hoteller er alle beliggende i centrum af København, på nær Gentofte Hotel, der ligger ca. 10 km. nord for København i smukke og grønne omgivelser. Alle Arp-Hansens hoteller tilbyder morgenmad, så du kan få en god start på dagen i København. 

Læs mere om Arp-Hansens Bed & Breakfast tilbud

Alle Arp-Hansens hoteller tilbyder en Bed & Breakfast pakke, hvor du får overnatning og morgenmad. Det er en god mulighed for ekstra forkælelse, hvis du for eksempel er på weekendophold med din kæreste eller ægtefælle.

Book online nemt og hurtigt her på siden, og nyd en ferie i forkælelsens tegn på et af vores gode hoteller.