Pin it

Sankt Hans Bål i København

Vejret har en del at sige på denne aften, og nogle foretrækker at følge med i båltændingen på skærmen derhjemme. Men for dig, der gerne vil ud blandt mennesker og hygge dig med sang, taler og røgen fra bålet, har vi samlet en god top 5 over must-see Sankt Hans bål i København:

  • Frederiksberg Have/Sønderparken
  • Amager Strand
  • Kildevældsparken på Østerbro
  • Kayak Bar
  • Tivoli Haven

  Bemærk: Nedenstående arrangementer er fra 2016. Vi opdaterer siden, når vi nærmer os Sankt Hans 2017. Siden kan dog stadig benyttes som inspiration.


  Sankt Hans bål i Frederiksberg Have (2016)

   

  Hvert år bliver der tændt et bål til Sankt Hans i Frederiksberg Have. I år bliver Sankt Hans aften holdt med underholdning for børnene fra kl. 17, hvor det bl.a. er muligt at deltage i en spændende skattejagt. Fra kl. 18 kan du opleve forskellige musikalske indslag. Aftenen er altså både i børnenes og de voksnes tegn. 

  Kl. 21:45 tændes bålet, og så er det tid til at synge den søde midsommervise. Der er gratis entré, og aftenen slutter omkring kl. 23. 

  Adresse: Frederiksberg Runddel 3 E, 2000 Frederiksberg


  Sankt Hans bål på Amager Strand (2016)

  På Amager Strand er oplevelsen en lidt anden end mange andre steder. Her bliver der tændt en masse Sankt Hans bål, både store og små, som du kan nyde i de flotte omgivelser lige ved vandet. Her er det rent faktisk muligt at tage på bål-crawl, hvor du blandt andet kan besøge Socialdemokraternes bål og mange andres. Aftenen byder også på musikalske indslag fra nogle af Amagers kulturinstitutioner.

  Kom og nyd stemningen sammen med de mange, der traditionen tro er kommet for at få en aften i de mange Sankt Hans båls skær.

  Adresse: Amager Strand, 2300 København S


  Sankt Hans bål i Kildevældsparken (2016)

  Østerbro inviterer til Sankt Hans i Kildevældsparken, hvor du torsdag den 23. juni 2016 kan være med til en hyggelig aften med børneaktiviteter og musik. Fra kl. 17-21 kan børnene deltage i forskellige børneaktiviteter, og du kan købe et aktivitetsarmbånd for 25 kr. I samme tidsrum kan du opleve musikalsk underholdning, og kl. 19:15 går årets båltaler Pernille Rosenkrantz-Theil på scenen. 

  Omkring kl. 19:30 tændes Sankt Hans bålet, og arrangementet forventes at slutte kl. 21.

  Adresse: Vognmandsmarken, 2100 København

  Program:

  17:00 - 21:00 Børneaktiviteter
  17:15 - 20:30 Musikalsk underholdning
  19:15 Båltaler
  19:30 Bålet tændes
  21:00 Arrangementet slutter

  *der tages forbehold for eventuelle ændringer


  Sankt Hans bål på Kayak Bar (2016)

  For dig, der bor i det centrale København eller overvejer at opleve byens vibe på denne aften, kan vi fremhæve Kayak Bar som en hyggelig og helt særlig base til Sankt Hans. Her sidder du på en flydende strand lige ned til kanalerne mellem strandstole, palmer og musikalske toner. Årets Sankt Hans bål tændes kl. 20, hvor heksen brændes, og Manu Sareen holder tale.

  Du kommer gratis ind og kan allerede fra kl. 17 være med til at skabe en skøn stemning med grill og musik. Sankt Hans bålet klargøres midt i kanalen, så alle kan se flammerne og heksen, der rejser af sted mod Bloksbjerg. Tag til midsommerfest på Kayak Bar, hvis du er til kombinationen af strand og by!

  Adresse: Kayak Bar, Børskaj 12, 1221 København

  Program:

  17:00 Barbecue grillen tændes op
  20:00 Bål tændes, heksen brændes! Båltale ved Manu Sareen
  20:30 Midsommer vise – Fællessang
  21:00 Vildnis spiller koncert

  *se eventuelle ændringer på Kayak Bars egen hjemmeside


  Sankt Hans bål i Tivoli (2016)

   

  Har du nogensinde været til Sankt Hans i Tivoli? Hvis ikke, kan du godt begynde at glæde dig. Midsommerfesten byder på sang, musik og Sankt Hans bål, der tændes på Tivoli Søen. Københavns Drengekor skal synge med Den Danske Strygekvartet i Koncertsalen kl. 19:30, og så har du stort udvalg af restauranter, du kan indtage årets Sankt Hans-menu på. 

  Kl. 21:30 spiller Tivoli-Garden bålet i gang med lurblæsere, og Midsommervisen vil blive sunget af Københavns Drengekor. Når gløderne i bålet er slukket, vil et nyt flot syn dukke op, når Tivoli Illuminationer går i gang kl. 22:15 og kl. 22:45 – også på Tivoli Søen.

  Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København


  Vi ønsker dig en rigtig god (og tør) Sankt Hans aften!

  Nyhedsbrev logo

  Nyhedsbrev

  Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? Se mere og tilmeld dig i dag. Så får du gode tilbud og inspiration til dit ophold i København.