Bo i smukke og fredelige omgivelser tæt på København

På Gentofte Hotel kan du eller I bo i smukke bygninger i et roligt kvarter. Hotellet er beliggende ca. 8 km. nord for København, og der er gode bus- og togforbindelser ind til centrum. På trods af at der er under 10 km. til Københavns bykerne, ligger Gentofte i et smukt grønt område tæt på skov og strand.

Den smukke Dyrehave og forlystelsesparken Bakken ligger kun en 10-minutters køretur fra hotellet og er et oplagt sted at besøge. Gå en tur i den smukke gamle Dyrehave og afslut med et besøg på Bakken – verdens ældste forlystelsespark, der har åbent hele sommersæsonen.

Tag en tur på Bakken

Bakken er verdens ældste forlystelsespark, og vil uden tvivl være et hit blandt både børn og voksne. Bakken har over 30 kørende forlystelser, og der er noget for enhver smag – både for vovehalsene og for de små. Bakken har også et væld af spil, spillehaller og restauranter. 

Bakken er beliggende i den smukke skov, Dyrehaven i Klampenborg, og hvis man er heldig, kan man se hjorte. Dyrehaven er et tilflugtssted for mage københavnere, da der er masser af frisk luft og smukke gamle træer. 

I Dyrehaven finder man også Peter Lieps Hus – en kendt restaurant opkaldt efter Dyrehavens første skytte. I efteråret er Peter Lieps kakao særlig populær og lidt af et tilløbsstykke. 

Bo på det smukke Gentofte Hotel

Gentofte Hotel er beliggende i smukke bygninger, der gennemgik en total renovation i 2008 og fremstår utrolig moderne og indbydende. Hotellet råder over 98 værelser, der alle er lyst og lækkert indrettet.

Ved at bo på Gentofte Hotel får man det bedste fra to verdener, fredelige omgivelser med skov og strand og kort afstand til Københavns pulserende centrum.

Book værelse på Gentofte Hotel i dag, og nyd en dejlig ferie nord for København.