Seværdigheder i København

Danmarks hovedstad er ikke kedelig. Langt fra! Du får storbystemning kombineret med charmerende stræder, grønne oaser og havnebade. København har det hele, men hvad skal du vælge? På siderne her får du et indblik i, hvad den skønne hovedstad har at byde på. 

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem du er, og om du skal på en familieferie eller er af sted med din kæreste eller ven/veninde og ser frem til at være turist i København. Heldigvis er der noget for alle. Vi har skabt dette københavner-univers, som vi opdaterer og udbygger i takt med, at byens kendere råber højt om nye initiativer og seværdigheder i København. Vi åbner døre til områder med helt særlige vibrationer – musikalsk, kulturelt og madmæssigt.

Oplev Københavns forskellige kvarterer

Byen, der i dag er et miks af spændende, moderne arkitektur og ældre vartegn som eksempelvis Børsen, som Christian d. 4. lod opføre i 1600-tallet. I København kan du både opleve charmen ved de gamle smalle brostensbelagte stræder og ny banebrydende arkitektur; alt sammen noget, der er med til at gøre byen dynamisk og interessant.

København består af flere forskellige kvarterer, der hver har sit eget særpræg. Nørrebro og Vesterbro er byens mest hippe kvarterer, der byder på masser af moderne designbutikker, trendy caféer og barer. Østerbro og Frederiksberg er begge grønne kvarterer, der byder på mange gode restauranter. Christianshavn er nostalgisk og romantisk med de gamle bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og kanalerne, der skærer igennem byen. Indre by er Københavns ældste kerne, og det er også her, man finder de mest berømte seværdigheder i København.

Turist i Københavns grønne oaser

Kongens Have og Øster Anlæg er bare to af de mange fredfyldte og populære åndehuller i København. Hver sommer strømmer folk til parkerne for at sole sig, spille spil eller spise deres medbragte mad.

Berømte seværdigheder i København

En af de mest berømte seværdigheder i København er Amalienborg, der er hovedresidens for den danske kongefamilie og et af de mest kendte danske bygningsværker. Slotspladsen er åben for alle, og hver dag kl. 12 kan man se Den Kongelige Livgardes vagtskifte. Fra Amalienborg er der udsigt til havnen, Marmorkirken og det nye operahus designet af Henning Larsen. En anden klassisk seværdighed i København er Rundetårn – oprindelig et stjerneobservatorium, der blev bygget af Christian d. 4. i 1642. I dag er tårnet åbent for alle og tilbyder en smuk udsigt over byen. Rundetårn ligger midt på Strøget, som er Københavns største shoppinggade, der er spækket med butikker med noget for enhver smag. Så er du turist i København for en dag eller to, har du her en oplagt mulighed for at lægge en plan fyldt med de mest berømte seværdigheder.

Turist i København med Copenhagen Card

Vi sælger ikke det fordelagtige kort Copenhagen Card, men på denne side kan du læse mere om, hvordan kortet kan gøre dit turist-program endnu sjovere ved at nå flere af de populære seværdigheder i København: Copenhagen Card. Kortet kan købes på Copenhagen Card’s egen hjemmeside, og der kan du også finde yderligere inspiration til, hvad du skal se på din næste turistferie i København.


Vores attraktive hoteller er placeret på de bedste adresser i centrum af København.

Alle vores hoteller har:

  • Prisgaranti
  • Gratis Wi-Fi
  • Gode hoteltilbud
  • Lækker morgenmad

Nyhedsbrev logo

Nyhedsbrev

Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? Se mere og tilmeld dig i dag. Så får du gode tilbud og inspiration til dit ophold i København.