Tivoli København – en seværdighed du husker

Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark, og mange københavnere vælger at have årskort til forlystelsesparken. Tivoli har over 25 faste forlystelser, og dertil kommer der så de sæsonafhængige forlystelser og arrangementer, som Tivoli står bag. Forlystelsesparken midt i byen holder vinteråbent i februar og åbner igen for sommeren fra start april til slut september. Derudover kan du også besøge Tivoli i skolernes efterårsferie, hvor der afholdes Halloween-tema, og i julen med temaet Jul i Tivoli, som forløber fra midten af november til 5. januar (lukket den 24. og 25. dec.).

Se desuden Tivolis hjemmeside for mere information.

Tivolis historie

Tivoli blev grundlagt i 1843 af Georg Carstensen - en af datidens ihærdige iværksættere. Tivoli var dog det projekt, han lykkedes bedst med. Han var yderst berejst og tilbragte en stor del af sin barndom i den nære Orient. Inspireret af den nære Orient, Londons Vauxhalls og de store forlystelsesfester, der blev holdt for abonnenterne til hans to litterær-artistiske tidsskrifter, ansøgte han Kong Christian VIII om tilladelse til at opføre en forlystelseshave med den begrundelse, at når folket morede sig, ville de ikke politisere. De første boder, pavilloner og restauranter designede han selv. Dog er ingen af disse bevaret. 

Overnat i eventyrlige omgivelser på Tivoli Hotel

Arp-Hansen Hotel Group har opført det nye ekstravagante Tivoli Hotel, der er tematiseret efter Tivolis koncept. Hotellet er et oplagt valg for familien, der gerne vil bo centralt med gåafstand til Tivoli og Rådhuspladsen. Samtidig får I en helt særlig oplevelse med gode værelser, der appellerer til din barnlige fantasi. Vi tilbyder alle vores gæster en entrébillet til Tivoli pr. ophold i Tivolis åbningsperiode. Book dit ophold her og glæd dig til en god ferie i København.