Experimentarium i børnenes påskeferie

BEMÆRK: Experimentarium City på PapirØen er lukket. Besøg i stedet Experimentarium i en helt ny bygning i Hellerup fra januar 2017.

-

Vil du blive klogere på en sjov og anderledes måde i påskeferien? Så tag kæresten, familien eller naboen med på Experimentarium.


Experimentarium City er det officielle navn på stedet, selvom de fleste vælger at kalde attraktionen for Eksperimentariet. Stedet rummer en verden af muligheder for at udforske og blive klogere på nogle af de ting, du måske undrer dig over.

Det kan være alt fra kroppens funktioner og fortræffeligheder til universets forunderligheder, og der er helt sikkert noget at lære for både børn og voksne. Det er med andre ord ideelt til familien eller kæresteparret, som gerne vil have en anderledes dag sammen i påskeferien.


Den nyeste viden på Experimentarium

Den enorme viden, som er samlet på Experimentarium, stammer blandt andet fra de mange forsøg, der hver dag foretages af deres egne forskere. Derudover følger de naturligvis med i de banebrydende opdagelser, som andre gør. Derfor er der altid nye ting at opleve derinde, så du går hjem med ny viden.

Udstillingerne fornys jævnligt i henhold til de nye opdagelser, og i biografen kan du se fantastiske film om blandt andet det forunderlige rum ude i universet, som de færreste mennesker nogensinde kommer i nærheden af.


Nyhedsbrev logo

Skal vi sende dig et tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud i påskeferien (og resten af året).

Lav en påskeferie ud af det

Hvis du er ekstra nysgerrig og vil bruge mere end én dag på Experimentarium, eller du bare gerne vil kombinere besøget med en lille velfortjent påskeferie, så giver beliggenheden i centrum af København masser af muligheder for et skønt hotelophold.

I relativt kort afstand af Experimentarium City findes både de eksklusive og luksuriøse hoteller, hvor selvforkælelse er på programmet, samt de lidt billigere hoteller, som især er velegnet til familier med børn.

København har noget for enhver smag. Du skal sådan set bare vælge.


Find vej til Experimentarium City

Hallerne i Hellerup, hvor Experimentarium normalt har haft til huse, er i gang med en større ombygning, og derfor er det rykket til Papirøen lige ved Christianshavns Torv. Her vil det være placeret indtil maj 2016. I 2017 vil Experimentarium flytte tilbage til Hellerup i et nyt, fascinerende hus, hvor der allerede er store forventninger til et science center i verdensklasse.

Ved Christianshavns Torv er der direkte adgang med både bus og metro, og du finder desuden fristaden Christiania og Operaen lige i nærheden, hvis det kunne friste efter besøget på Experimentarium City.


Priser i påsken

Entré til Experimentarium City gælder hele dagen, så det er bare med at gå i dybden med de forskellige projekter og udstillinger. Prisen spænder fra 105 til 160 kr., men det er gratis for de helt små. For det beløb er I sikret en hel dag fyldt med sjov og læring på en af Københavns mest fantastiske "legepladser".

Rigtig god fornøjelse!

Få flere idéer til årets påskeferie.