Oplev Nørrebro i København

Er du til brostensbelagte gader, hyggelige spisesteder og kaffebarer eller shopping? Nørrebro, Københavns spraglede bydel, gemmer på masser af gode steder, hvor familiemedlemmer i alle aldre kan shoppe og nyde foråret.

De færreste ved, hvad denne del af København egentlig byder på. Så hvorfor ikke bruge en dag i årets påskeferie, hvor du glemmer alt om turistfælder og overfyldte attraktioner og i stedet oplever en helt anden side af vores smukke hovedstad? En dag med kaffe, shopping og kreativt indblik.

Nørrebro Shopping og hotelophold

Strøget og Indre By består nærmest kun af butikker, butikker og endnu flere butikker. Tag på Nørrebro shopping og shop amok; her kan du få fingre i både sjove, kreative og skønne kreationer. Butikkerne ejer hver sit særpræg, som det er med at dykke ned i, når muligheden byder sig.

Tag fx om på "bagsiden" af søerne, hvor du kan spotte et hav af interessante butikker. Eller tag hen til Ravnsborggade-kvarteret, Blågårdsgade-kvarteret og området omkring Elmegade (alle på Nørrebro), hvis du er tilhænger af små specialbutikker og gerne vil opleve den helt særlige Nørrebro-stemning, de lokale medbringer. Leder du efter de mere kendte tøjkæder som fx Vero Moda, SportMaster, Moss Copenhagen og Matas, er de placeret på Nørrebrogade.

Nørrebro shopping giver dig alt, hvad du behøver, og mere til. Selv Dronning Louises Bro er et besøg værd i sig selv. Her er fortovet ekstra bredt og ofte fyldt med københavnere, der bruger byens rum som hyggeligt samlingssted.

Du må ikke snyde dig for bydelen, der er fyldt med skønne shoppingmuligheder og caféer.

Find et hotel i centrum af København og book dit hotelophold i dag. Så kan du planlægge hele påskeferien med hjælp fra vores lille påskeunivers. Rigtig god ferie og god fornøjelse med dit hotelophold!


Se og book hotel

Nyhedsbrev logo

Skal vi sende dig et tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud i påskeferien (og resten af året).


Påskefrokost fra alle verdenshjørner

Se nærmere efter på Ravnsborggade, Blågårdsgade og Sjællandsgade tæt på Assistens Kirkegården. Her kan du shoppe mad fra dansk/fransk landkøkken over vegetariske retter og hapsere til bøffer og skaldyr i en måske ikke oplagt, men lækker kombination.

Herudover finder du langs Nørrebrogade masser af små såvel som større kebabsteder. Her kan du snuppe en lækker durumrulle, sætte dig ud på en bænk og kigge på de mange tusinde cyklister, der drøner til og fra byen ad denne cykelmotorvej. Bemærk stemningen, der gør dig til en del af Nørrebro.


Sluk kaffetørsten på Nørrebro

Nørrebro er kendt for sine små hyggelige kaffebarer. Kig forbi Røde Roses Kaffebar på Balders Plads for at få jazz fra grammofonen i øregangene og god kaffe i koppen. Møllegade 3 er også et oplagt og hyggeligt lille sted at lægge vejen forbi for enten at slå sig ned eller blot fylde take away-koppen, så du har ekstra brændstof til din tur ud på stenbroen. Kaffe skal der ofte til, når man er på hotelophold og holder påskeferie i København. Den travle storbysummen lever sit liv, men du nyder bønnerne og følger med på sidelinjen fra en hyggelig kaffebar på Nørrebro.


Nørrebros stilfulde legepladser

For børnefamilien er det ideelt at se nærmere på brokvarteret i påsken. Her er der nemlig rig mulighed for at slippe poderne løs på sjove og anderledes legepladser. Oplev eksempelvis Nørrebros kvarter omkring Stefansgade og Jægersborggade. Den indhegnede legeplads ved Nørrebroparken er et slaraffenland med alt fra det gængse legepladsudstyr i form af gynger, sandkasser og rutsjebaner til en båd og et "flyvemaskinevrag", der indbyder til klatring og tumling. Om sommeren, når temperaturen bevæger sig op mod de 30 grader, fyldes området, der ellers benyttes til boldspil og leg, med vand, så nørrebroerne kan blive kølet ned. Små som store elsker det. Som forælder kan du koordinere legepladsbesøget med en take away-kaffe eller en take away-havregrød med ristede mandler, æbler og karamelsovs fra den velbesøgte Grød i Jægersborggade. Og snyd ikke dig selv for at gå en tur ned ad gaden på ægte Nørrebro shopping. Her er masser af unikke småforretninger, der vidner om et særdeles kreativt kvarter.


Den Røde Plads og mere leg

The Red Square is a part of a relatively new renewal city project. From the whole world there’re collected signs, slides, swings and things alike, which invites to fun. It’s quite simply worth a visit. Should you or the smallest in the family be tired, you can just hop on one of the buses 5A or 350S that runs past Nørrebrohallen, where you get off. Check also the big black octopus slide on the other side of Mimersgade.
 
After a visit in this district of Nørrebro you’re guaranteed lots of experiences and impressions, that you will remember when you come home. Enjoy a nice hotel stay near Nørrebro and have a wonderful Easter holiday in Copenhagen.
 
Get more ideas for this year’s Easter holiday.