Hold påskeferie i Nyhavn

Nyhavn er et af de mest enestående steder i København med liv og stemning, kanalrundfarter og kort afstand til lækre spisesteder. Oplev det på nærmeste hold i din påskeferie 2018 og bo på et af de smukke hoteller i området.


Mens nogle søger væk for at få fred og ro i sin påskeferie, så kan andre bare ikke få byliv og stemning nok. Hører I til blandt sidstnævnte, så er Nyhavn i København stedet for jer.

Med de smukke bygninger og kanaler lige uden for hoteldøren samt et enestående café- og restaurantudbud er det det sted i København, hvor muligheden for selvforkælelse er på sit højeste.


Vælg mellem 3 hoteller i Nyhavn

Der ligger flere fantastiske hoteller i Nyhavn, som hver især byder på noget unikt, og herunder kan I få et hurtigt overblik over, hvad der kunne være attraktivt for jer i jeres påskeferie 2018.

Phoenix Copenhagen

Er I til det eksklusive, smukke og charmerende, så byder Phoenix Copenhagen på 4-stjernet elegance, hvor I på alle måder får tid til hinanden og det gode liv. Det Kongelige Teater, Amalienborg Slot og naturligvis Strøget ligger et stenkast derfra, så I kan både få kultur, shopping og sightseeing under jeres påskeophold.

71 Nyhavn Hotel

Kom helt ind under huden på Nyhavn med et ophold på dette unikke hotel. Beliggende i et gammelt pakhus fra 1804 helt ud til vandet får I en udsigt, der er sjælden i en storby. Det rustikke look er bibeholdt i en smuk indretning, og der er kort afstand til Kongens Nytorv, Strøget og Amalienborg Slot.

Copenhagen Strand

Med smuk udsigt i maritime omgivelser ligger Copenhagen Strand. Trukket en smule væk fra det pulserende liv i selve Nyhavn får I en plads i centrum af København, hvor påskeferien kan nydes med shopping på Strøget, cafébesøg i Nyhavn eller nogle af de mange attraktioner, I hurtigt kan komme rundt til med den nærliggende metro.


Se og book hotel

Nyhedsbrev logo

Skal vi sende dig et tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud i påskeferien (og resten af året).


Påskeoplevelser i Nyhavn og omegn

I får ikke en meget mere central beliggenhed i København end Nyhavn, og naturligt nok er I derfor også tæt på mange af byens herligheder samt offentlig transport, som let kan fragte jer til de spændende steder, der er trukket lidt væk fra indre by.

Forslag: I første omgang kan I begynde med de fantastiske muligheder, som Nyhavn og området omkring byder på. Det kan eksempelvis være shopping på Strøget, en tur til Amalienborg Slot eller en kanalrundfart med udsyn til store dele af København fra vandet.

Derudover må I selvfølgelig ikke misse det, som Nyhavn er allermest kendt for: Stemningen og hyggen. Man finder ganske enkelt ikke et sted med en lignende stemning i København på en lun forårsdag, hvor folk drikker en øl, indtager et måltid eller bare hygger sig sammen med gode venner. Den stemning kan I blive en del af, hvis I vælger at tilbringe jeres påskeferie 2018 på et af hotellerne i Nyhavn.

Få flere idéer til årets påskeferie.