Besøg Tivoli til april 2019

Sjove forlystelser, hygge og smukke områder centralt i København. Tivoli er fantastisk, når foråret banker på, så hvorfor ikke holde en sen påskeferie 2019 og tage i Tivoli?


Julen varer lige til påske, og hos os varer påsken lige til april! Om du er barn eller barnlig sjæl, er det et hit at besøge Tivoli i påsken – også selvom det bliver en sen påskeferie henne i april. Vejret er ofte bedre på dette tidspunkt, og har I dage nok, kan I nå at besøge Københavns sjoveste legeplads mere end én gang. God fornøjelse!


En verden af forlystelser i København

Sving et turpas om armen eller køb billetter løbende, og så er du klar til at kaste dig over de mere end 25 forlystelser, der hver eneste dag bringer smilene frem hos store og små.

Forlystelser: Der er både Det Gyldne Tårn, Dæmonen og Himmelskibet til de største vovehalse, som heller ikke har problemer med højder, der er Odinekspressen, Snurretoppen og Ballongyngen for dem, som godt kan lide lidt fart, og der er Karrusellen, Veteranbilerne, Dragebådene mv., som især vækker begejstring hos de yngste.

Der er med andre ord forlystelser til alle aldre i Tivoli i påsken, og så er der også alle boderne med sjove spil som f.eks. Andedammen, boldkast, skydning, Galoppen, lykkehjul og meget andet.

Se flere forlystelser på Tivolis egen hjemmeside.


Romantisk ophold i din påskeferie

Ønsker du en romantisk påskeferie med kæresten, konen eller manden, hvor de hyggelige aftener skal nydes i fulde drag, så byder Tivoli i påsken også på gode muligheder for dette.

Når mørket falder på, er Tivoli et af de smukkeste og hyggeligste steder at spise. Restauranterne er romantiske, og I kan efter middagen snuppe en gåtur i havens magiske, oplyste skær. I kan sidde og nyde vandfontænerne, gå rundt om søen med Dragebådene eller bare slentre rundt i hele parken. Til sidst kan I tage "hjem" på hotellet og nyde hinandens selskab.


Book et påskeophold på Tivoli Hotel

Der findes mange gode hoteller i København. Et af de mest attraktive er Tivoli Hotel, og det ligger faktisk lige ved Tivoli og Dybbølsbro Station. Med base på Tivoli Hotel i påsken bliver det let at komme frem til de mange sjove forlystelser og lækre restauranter.

Du kan booke alt fra en enkelt overnatning til en uge eller mere, afhængigt af hvor længe du og familien eller bare kæresten kunne tænke jer at nyde jeres sene påskeferie i Danmarks hovedstad – København. Der er mange attraktioner at opleve i København, så det er intet problem at få tiden til at gå i en hel uge, uanset om I søger romantik eller børnevenlige steder.


Optimale transportmuligheder i din påskeferie

Tivoli er placeret så centralt i København, som det nærmest er muligt. Hovedindgangen kan spottes direkte fra Københavns Hovedbanegård, og vejen til Tivoli Hotel er heller ingen udfordring. En uge udelukkende med forlystelser bliver måske lidt for meget af det gode, hvis det er en længere påskeferie i april, du ønsker, men beliggenheden lige ved Hovedbanegården betyder, at du meget let kan komme rundt til alle egne af byen og besøge diverse attraktioner.

Få flere idéer til årets påskeferie.

Nyhedsbrev logo

Skal vi sende dig et tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud i påskeferien (og resten af året).