Black Friday

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af gode tilbud

Vores Black Friday tilbud er slut for denne gang. Men tilmeld dig vores nyhedsbrev, og så modtager du løbende gennem året særtilbud på hotelophold, plus du kommer på listen til at modtage vores Black Friday tilbud til næste år!

INDSÆT TILMELDINGFORMULAR


Black Friday-tilbud til dig!

Følelsen af at gå og glæde sig til noget er fantastisk. Nogle gange kan det være næsten lige så fedt som selve oplevelsen. Til Black Friday giver vi dig ikke blot muligheden for at glæde dig til et skønt hotelophold – vi giver dig også muligheden for at glæde dig over, hvor fantastisk en pris du får opholdet til.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i minimumskategorien Superior-værelser*
  • Kølig Cava der sætter en god stemning
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

 

*NB: 71 Nyhavn Hotel har ikke værelseskategorien Superior, og derfor gælder tilbuddet her for en Junior Suite. Af samme grund er fraprisen højere på 71 Nyhavn Hotel.

Spar op til 30 % på dit ophold

I denne periode kan du booke dit ophold

Dit særtilbud er tilgængeligt fra fredag den 29. november 2019 til og med den 1. december 2019. Tilbuddet gælder ankomster mellem den 29. november 2019 og den 31. marts 2020. Så du kan allerede nu planlægge din næste storbyferie i København.

Tilbuddet gælder et begrænset antal ophold, og vi tager forbehold for udsolgte dage.

Hvad er Black Friday?

Traditionen med Black Friday hænger sammen med den amerikanske tradition Thanksgiving, som afholdes den fjerde torsdag i november. Det er ikke en helligdag, men mange amerikanske skoler holder lukket torsdag og fredag i forbindelse med Thanksgiving, og så er dagen kendt som den store SHOPPEDAG med tilbud, som er værd at løbe efter, stå i laaaaang kø for og sidde klar ved computeren fra midnatstid. I Danmark er Black Friday også kommet på programmet, hvor der købes julegaver og ekstra forkælelse på en kold tid.