Tilbud: Hotelophold inkl. parkering (begrænset antal)

Kan bookes på alle vores hoteller i København

fra  

Godt tilbud på ophold med parkering! 

Vi giver dig her mulighed for at tage din bil med på hotelophold til en billig pris. Med dette tilbud kan du nemt, bekvemt og trygt ankomme til hotellet og være sikker på en p-plads til bilen. Du sparer flere hundrede kroner pr. nat., i forhold til først at skulle finde og købe parkering ved ankomst.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Parkering under dit ophold

 

Har du et yndlingshotel, du vil gerne vil bo på igen? Eller er der et hotel, du altid har ønsket at prøve? Du kan vælge frit mellem alle vores hoteller i København samt hvilken type værelseskategori du ønsker at overnatte i. Bemærk, det kan forekomme, at parkeringen ligger en kort gåtur fra selve hotellet.

Du finder dette tilbud ved at:

1) Vælg dine ønskede datoer samt antal personer og antal værelser.

2) Vælg det hotel du ønsker at bo på. Ønsker du at bo på Wakeup Copenhagen, skal du booke opholdet her.

3) Vælg det ophold, der hedder "Ophold inkl. parkering".

NB: Tilbuddet gælder et begrænset antal parkeringspladser, hvorfor vi tager forbehold for udsolgte dage. Ved udsolgte dage vises tilbuddet ikke og vi anbefaler derfor at fremsøge nye datoer.

Godt at vide 

Du kan også booke parkeringstilbuddet på Wakeup Copenhagen hotellerne, vores tre smarte og arkitektonisk smukke lavprishoteller i København. Her er konceptet altid: Billige priser, cool design og central beliggenhed. Er det noget for dig? Læs mere om tilbuddet på Wakeup Copenhagen hotellerne her.

Bemærk at Wakeup Aarhus ikke er omfattet af tilbuddet.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder et begrænset antal parkeringspladser, og vi tager forbehold for udsolgte dage. Bemærk, det kan forekomme, at parkeringen ligger en kort gåtur fra selve hotellet. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller et allerede booket ophold. Tilbuddet kan ikke ændres eller annulleres. Gælder reservationer med ankomst indtil 30. april 2021.

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.