Find et godt hotel i centrum af København

Unikke hoteller i København til enhver smag

København er i flere sammenhænge blevet kåret til verdens bedste by. Og dét med god grund. Der er mange ting at se i centrum af København, og vi sørger for overnatningen på et af Arp-Hansen Hotel Groups mange attraktive hoteller.

Arp-hansen Hotel Groups har hoteller flere forskellige steder i byen, og alle med gåafstand til de mange seværdigheder der er at finde i København. Hvad end du har lyst til at besøge forlystelsesparken Tivoli, Kongens have, Botanisk have eller gå en tur langs Nyhavn er du tæt på det hele. Både 71 Nyhavn Hotel, Phoenix Copenhagen og Copenhagen Strand ligger kun et enkelt stenkast herfra.

København er en by for alle, og her er plads til mangfoldighed. Vælger du eksempelvis at bo på vores trendy hotel The Square eller moderne Imperial Hotel, som begge er placeret ved Rådhuspladsen, er du kun få minutters gang fra Hovedbanegården, og her er der aldrig langt til en kop kaffe, et tiltrængt måltid eller en shoppetur.

Kalvebod Brygge er Københavns urbane spot, hvor du næsten altid vil have udsigt vandet! Her finder du også temahotellet Tivoli Hotel, det smukt designede hotel Copenhagen Island og det smarte lavpris hotel Wakeup Copenhagen.

Måske er du også interesseret i?

Luksushoteller i København
3-stjernet hotel i København
4 stjernet hotel i København
Billigt hotel i København

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene