Vesterbro – et kvarter med råhed, charme og idérigdom

Undersøg dit yndlingskvarter og indånd den særlige atmosfære og stemning områdets seværdigheder kan give dig. Vesterbro grænser op til Sydhavnen, Valby, Frederiksberg og København K - områder, der alle er med til at bidrage til Vesterbros udvikling. 

Seværdigheder på Vesterbro i nærheden af dit hotel

Vesterbro er en blanding af ungdommelighed, børnefamilier og et levende kulturliv. Kødbyen, der ligger tæt på Halmtorvet byder på nogle seje gallerier, lækre restauranter og smarte natklubber i de gamle slagtehaller. Ved siden af har du Øksnehallen, der ofte har forskellige kulturelle arrangementer. Herfra kan du tage en af de små gader der går mellem Halmtorvet og Istedgade og gå til venstre af Istedgade mod Enghave Plads. Hele vejen ned ad Istedgade er der gode shoppingmuligheder, hvor du kan vælge mellem kendte mærker eller mere personligt design. I udkanten af Vesterbro ligger en lille by i byen: Humlebyen. En samling af byggeforeningshuse fra hedengangne B & W, der blev bygget til arbejderne tilbage i 1884-95. Ganske tæt på står de gamle Carlsberg bygninger på grænsen til Valby. Spillestedet Vega ligger i nærheden af Enghave Plads – bemærk i øvrigt porten til venstre for indgangen, der fører ind til Basement, der måske afholder et spændende arrangement, du gerne vil være en del af. På Vesterbro finder du også Nordens største biograf, Imperial, der ofte viser de store actionfilm. På Vesterbro har du desuden mulighed for at se nogle af de smalle film, der er svære at finde andre steder – besøg for eksempel biografen Vester Vov Vov. Tæt på Vester Vov Vov finder du Københavns bymuseum, der kan fortælle alt om byens historie. Alt det og meget mere kan du opleve på Vesterbro.

Du kan eksempelvis bo på Imperial Hotel der ligger i hjertet af Vesterbro, eller bo på The Square som også ligger lige op ad Halmtorvet og Istedgade. Book allerede nu din overnatning tæt på livlige Vesterbro.

Overnat tæt på seværdighederne med Arp-Hansen Hotel Group

Efter en lang dag i byen på jagt efter oplevelser og seværdigheder kan du nyde at overnatte på et af Arp-Hansen Hotel Groups skønne hotellerWakeup CopenhagenCopenhagen Island og Tivoli Hotel ligger alle på Vesterbro tæt ved Kalvebod Brygge. Desuden kan du også overnatte på Imperial Hotel og The Square, der alle ligger i området omkring Hovedbanegården og Tivoli. Så hvis Vesterbro er et af dine foretrukne områder i byen, er der rig mulighed for at booke dig ind på et hotel, der passer til dine behov.

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene