• Vælg sprog

  • dk Dansk
 • Vælg valuta

  • DKK
  • SEK
  • EUR
  • NOK
  • USD
  • GBP

  Valuta vist på siden er kun vejledende - alle køb bliver foretaget i danske kroner.

 • Firma-/agent-login

  Fejl i login

  Ønsker du en firmaaftale?

  Firma-/agent-login

Familiejulefrokost på restaurant

Vi har gjort det nemt for dig

Orker du ikke at holde årets familiejulefrokost derhjemme? Hold jeres julefrokost på restaurant! Vi har gjort det nemt for dig, og alt du skal gøre er at vælge, hvilken julemenu og hvilken restaurant du foretrækker.

På vores hotellers restauranter får du en prægtig julefrokost-menu, der inkluderer et væld af lækkerier – så det er bare med at få bestilt et bord til årets familiejulefrokost.

Den traditionelle julefrokost-menu

Vores restauranter tilbyder både den traditionelle julebuffet og en klassisk juefrokost-menu. Ønsker I at holde juleaften på en af vores restauranter, er det også en mulighed. Her serveres der lækker julemad på vores restauranter, så det er bare med at vælge din yndlingsrestaurant. Book plads allerede i dag, så I er sikret en god familiejulefrokost i hyggelige omgivelser.

Vælg at holde familiejulefrokost med traditionel julefrokost-menu eller julebuffet på Phoenix Copenhagen, Tivoli Hotel & Congress Center eller Copenhagen Island. Hotellernes restauranter benytter de bedste råvarer og serverer lækre juleretter med fokus på den gode smag. Glæd jer til en dejlig familiejulefrokost med højt humør og et højt gastronomisk niveau.

Kontakt hotellerne direkte

Julefrokost med plads til op til 1.000 gæster

Kontakt Tivoli Congress Center direkte, hvis du ønsker at arrangere en større jule- eller nytårsfest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige Event Managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen.

Ekstra underholdning til familiejulefrokosten i København

Skal jeres julearrangement være noget helt særligt? Så foreslår vi Wallmans Dinnershow. Via Arp-Hansen Hotel Group får du et rigtig godt tilbud med Wallmans Dinnershow og overnatning på et af vores skønne hoteller i København: Imperial Hotel eller The Square. Billetterne bliver ofte revet væk, så det er med at være i god tid, hvis jeres hyggelige familiejulefrokost skal være ekstra sjov i år.

Kontakt os for et godt juletilbud og se filmen fra Wallmans, hvis du overvejer at holde et lidt sjovere julearrangement.

Mangler du idéer til, hvordan julefrokosten med familien skal holdes? Vi sørger for at give jer den bedste familiejulefrokost i København, hvor vi hverken går på kompromis med julemaden, den sprøde svær eller den hyggelige stemning.

Vi ved, hvordan et godt julearrangement skal være – så tag en dialog med os, hvis du vil have inspiration og idéer til den hyggelige aften. Læs vores brochure igennem og se om du kan finde en favorit blandt de mange gode tilbud. De tre nævnte hoteller og tilhørende restauranter er placeret midt i København tæt på offentlig transport. Skulle I ønske at overnatte på et af hotellerne i forbindelse med jeres familiejulefrokost, er det naturligvis også en mulighed.Tilbage