• Vælg sprog

  • dk Dansk
 • Vælg valuta

  • DKK
  • SEK
  • EUR
  • NOK
  • USD
  • GBP

  Valuta vist på siden er kun vejledende - alle køb bliver foretaget i danske kroner.

 • Firma-/agent-login

  Fejl i login

  Ønsker du en firmaaftale?

  Firma-/agent-login

Firmajulefrokost i København

Et brag af en fest

Lad os holde jeres firmajulefrokost i flotte rammer på et af vores hoteller i hjertet af København. Et vellykket julearrangement kræver overblik og gode idéer – det har vi!

Vores mange restauranter byder på et hav af lækkerier, og der er noget for enhver smag. Er I til den helt traditionelle julemenu med flæskesteg, sprødt svær og surt til? Vil I hellere overraskes med en alternativ julemenu? Eller skal vi hjælpe jer med at sammensætte et helt unikt julearrangement? Uanset hvad I vælger, får I et brag af en fest til jeres firmajulefrokost i København.

Julefrokost i København

Du kan vælge blandt restauranterne på vores tre hoteller: Phoenix Copenhagen, Tivoli Hotel & Congress Center og Copenhagen Island.

Hvilken restaurant er din favorit? Vælg mellem vores mange gode tilbud og få booket bord til årets firmajulefrokost i København. Hver restaurant serverer traditionelle julebuffeter og klassiske julefrokost-menuer, som kan nydes i små såvel som større selskaber.

Få mere information

Kontakt os, hvis du har brug for mere information om de enkelte restauranter og hoteller. Så hjælper vi dig godt på vej, når det er tid til årets sjoveste julearrangement. Skal firmajulefrokosten holdes lige op til jul, kan det være en god idé at booke bord i god tid.

De bedste datoer bliver booket først, og medmindre festen kan udskydes til januar, anbefaler vi, at du sender os en forespørgsel på mail eller kontakter os telefonisk allerede i dag for at sikre jer den ønskede dato.

Kontakt hotellerne direkte:

 Julefrokost med plads til op til 1.000 gæster

Kontakt Tivoli Congress Center direkte, hvis du ønsker at arrangere en større jule- eller nytårsfest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige Event Managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen.

Idéer og underholdning til firmajulefrokosten

Har du nogensinde været på Wallmans?

Hvis svaret er JA, ved du også, at Wallmans er noget helt særligt, som ikke ses magen til andre steder. Et spektakulært show, der bringer folk sammen til en kæmpe fest! Du behøver ikke selv at tænke kreativt i forhold til aftenens underholdning, hvis du vælger Wallmans til jeres julearrangement.

Hos Arp-Hansen Hotel Group tilbyder vi helt særlige priser på Wallmans Dinnershow, hvor I, når aftenen er forbi, skal overnatte på et af vores centrale hoteller: Imperial Hotel eller The Square. Det er en attraktiv årlig begivenhed, og det betyder også, at billetterne bliver revet væk. Kontakt os for et tilbud.

Hoteller og restauranter i byen

Årets firmajulefrokost skal naturligvis foregå i København. Byen, hvor alt sker, og hvor fest og farver ikke er til at undgå. Vi har masser af gode idéer til julefrokosten i København og byder jer velkommen indenfor på vores meget forskellige hoteller og restauranter i byen.

Eneste fællestræk er, at de alle er placeret så centralt som overhovedet muligt, og det betyder, at der er gode forbindelser til offentlige transportmidler – uanset om aftenen slutter tidligt eller I vælger at overnatte på det hotel, hvor jeres julefrokost i København holdes på.