Imperial Hotel

Velkommen til Imperial Hotel

I 1950’erne havde danske håndværkere, møbelsnedkere og designere deres gyldne tider. Det var et årti, hvor et væld af designikoner fandt vej til danskernes hjem og hjerter – og dén tendens ser vi igen. De retro fænomener er vendt tilbage, fordi de udtrykker en særinteresse for – og længsel efter – den fortid, der har formet vores samfund.

Imperial Hotel blev bygget i 1958. Det står i dag som et gennemrenoveret, klassisk designhotel. Ikke ’kun’ fordi det repræsenterer et vigtigt årti, men også fordi det danner rammen for internationalt mødested. Et sted, hvor vi kan puste liv i et designudtryk, der gør indtryk… og igen giver os mulighed for at efterlade et aftryk. Dét gør vi med hjælp fra ’medlemmer’ af den danske designelite og deres retro-design, fordi dets særkende giver os et fælles sprog. Gennem dansk design kan vi fortælle folk, på tværs af landegrænser og tungemål, om vores kulturarv, livsstil og selvforståelse. Måske bedre end vi kan med det sagte ord.

En hyldest til dansk retro-design

Det retro design viser, at fortiden og nutiden kan eksistere på samme tid. Retrostilen giver med andre ord liv og historie til det moderne hjem – og til vores 4-stjernede designhotel. For hér kan du ’møde’ danske designere såsom Verner Panton, Fritz Hansen og Morten Engelbrecht.

I vores lobby finder du også specialdesignede stole i 50’er-stil, og vores pejsestue gemmer på designreoler med det kubiske – og ikoniske – GRID-system… som sammen med dybgrønne planter, messingfigurer og, i vinterhalvåret, en optændt pejs inviterer til hyggesnak og læsestunder. Det hele ligger indrammet af træpaneler, glødelys og orange og lilla farver.

De retro fænomer er ikke kun populære i Danmark, men også globalt. Det er den prisvindende tv-serie ’Mad Men’ et sikkert tegn på. Den har givet os på den anden side af skærmen noget at samles om – selvom vi sidder i hvert vores verdenshjørne. Da Imperial Hotel har international appel, har vi ladet os inspirere af ’Mad Men’-serien på en hel etage og i udvalgte Executive-værelser. Og vi håber, at stilen leder dine og andre gæsters tanker over på tweed-jakkesæt, touperede frisurer og krystalkarafler.

Nyd din morgenmad i åndeligt selskab med danske berømtheder

I hotellets hjerte ligger det, der engang dannede rammen for palmehaven Imperial Garden. I gamle dage var stedet et samlingspunkt for det københavnske borgerskab og danske berømtheder. Lige fra den folkekære Dirch Passer og rejsekongen Simon Spies til den musikalske komikertrio Linie 3 har spist gravad laks og højreb og drukket fine druer i den dengang frodige og fornemme restaurant.

I dag gemmer det glasindrammede rum på vores morgenmadsrestaurant. Hér kan du også nyde en varieret morgenmadsbuffet af både kolde og varme retter, bl.a. nybagt brød, kødpålæg, ost og marmelader, æg og bacon, yoghurt, frisk og tørret frugt… og smørduftende wienerbrød til den søde og sidste mundfuld.

Hold møder og konferencer i retro-rammer

Møbler og design fra midten af det 20. århundrede var et udtryk for optimisme, vækst og købeglæde – og dét skabte gunstige vilkår for forretningsfolk, strategiske beslutninger og kreativ tænkning. Det mindede bl.a. serie-successen ’Mad Men’ os om. Derfor tror vi også på, at den retro ’vibe’ på vores designhotel skaber de rette rammer for udbytterige møder og konferencer.

Imperial Hotel huser seks mødelokaler, som har plads op til 200 gæster. Her kommer du og dine gæster ubesværet gennem dagen, da alle lokaler byder på det nyeste AV-udstyr, aircondition og masser af lysindfald. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette mødepakke eller skræddersy indholdet til dit program. Har du brug for et sted at forberede dig, finde arbejdsro eller arrangere et uformelt møde, er du også velkommen til at benytte vores business-lounge.

Håndværk og traditioner, der kan smages

Ser du traditioner, erfaring og faglig stolthed som et kvalitetsstempel? Det gør vi også. For som det klassiske designhotel vi er, bifalder vi alle, som har håndværkshænderne godt skruet på. Også i køkkenet. Derfor er vi selvsagt fascinerede af det italienske køkken og dets madkultur, som gennem århundreder er gået videre fra generation til generation. Italienerne forstår at dyrke og håndtere råvarer, der smager af ’saft og kraft’ – dem, der finder vej til retter, som både er simple og verdenskendte. Det er pizza, pasta og den luftige kaffedessert tiramisu få af mange eksempler på.

Dém kan du få en bid af i hotellets Ristorante L’Appetito. For hér trækker ’Chef di Cucina’ Pino og hans team fra Italien hver dag i kokketøjet og tilbereder alt lige fra insalate og pizza til dolci – præcist som madtraditionerne foreskriver. Buon appetito!

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Torvehallerne i København | Photo by: Visit Copenhagen | Source: Visit Copenhagen
Torvehallerne

Torvehallerne er Københavns eksklusive madmekka, hvor du i de hyggelige haller kan få fingrene i alverdens råvarer og delikatesse – Eller du kan nyde et lækkert måltid i et af de små spisesteder. Der er frisk kød, fisk og grønt i alle afskygninger.

Læs mere

Christiansborg Slot | Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen
Christianborg Slot

Christiansborg Slot på Slotsholmen er hjemsted for Danmarks Folketing. Slottet byder på Dronningens pragtsale, Absalons ruiner, de kongelige stalde og ikke mindst slottets nye attraktion: Det kongelige Festkøkken.

Photo by: Thomas Høyrup Christensen | Source: Visit Copenhagen
Øl og brød

Øl & Brød serverer traditionelt smørrebrød med et moderne touch. Den klassiske smag af Danmarks nationalret sammensættes med øl, som passer til den enkelte ret. Køkkenet drives af to kokke som vandt sølv ved DM i Smørrebrød 2013.

Wallmans i Cirkusbygningen | Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans tilbyder den perfekte aften ude med dinner og show i den gamle Cirkusbygning på Jernbanegade tæt på Rådhuspladsen. Her er restaurant, underholdning og natklub under et tag.

Læs mere

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Planetariet

Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien om stjernehimlen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte udstilling eller tag en tur i "Rumteatret", som med sine 1.000 kvadratmeter leverer særlige filmoplevelser.

Læs mere

Strøget | Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget er den berømte gågade i Indre By København, som går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden har et væld af butikker alt fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Imperial Hotel ligger lige ved Vesterport st. og få hundrede meter fra Københavns Hovedbanegård. Fra hotellet er der en række offentlige transportmuligheder.

 • Parkeringshus med direkte adgang til hotellet
 • 68 m til Vesterport Station (S-tog)
 • 68 m til nærmeste bus (Bus 12, 34, 68, 9A, 31)

Værelser og suiter

Har du lyst til at gøre ligesom danske og internationale gæster har gjort i mere end et halvt århundrede og nyde et imperialt og centralt hotelophold?

Som gæst på Imperial Hotel overnatter du bag mure, som hylder dansk design og retro fænomener – de, som er sluppet gennem nostalgiens nåleøje og igen har fundet vej til vores hjem og hjerter. Vores hotel byder på 304 rummelige værelser inden for otte kategorier.

De bærer en rød tråd af retro-årtiernes funktionelle design, organiske former, bløde lys og miks af varme nuancer og pangfarver. Det gælder særligt vores 6. etage, som vi har dedikeret til den populære Mad Men-serie.

Standard

Vores Standard-værelser er det ideelle valg til dig, der ønsker et prisvenligt værelse med masser af dagslys. Vi har sørget for at skabe et sundt sovemiljø, da du kan justere temperaturen i rummet via aircooling og skærme af for tændte gadelamper med de tykke gulv til loft gardiner. Der venter dig også TV, badekar med brus samt strygesæt. Vi tilbyder Standard-værelser som både enkeltværelser og dobbeltværelser, hvor sidstnævnte er opredt med enten en stor dobbeltseng eller to separate senge.

Enkeltværelse: 18 kvmt og en enkeltseng på 90 cm.

Dobbeltværelse: 18-20 kvm og en dobbeltseng på 180 cm eller 2 senge à 90 cm.

Læs mere om værelser på Imperial Hotel

Superior

Vores Superior-værelser er det oplagte valg til dig, der ønsker af masser af dagslys og gulvplads, som gør plads til én ekstra opredning. Her sover du i et sundt sovemiljø, da du kan skrue op og ned for værelsets temperatur via aircooling og skærme af for gadelys ved at trække de store gulv til loft gardiner for. Du kan også glæde dig til gratis kaffe og te, badekar med bruser, hårtørrer og strygesæt. Vi tilbyder Superior-værelser som både enkeltværelser og dobbeltværelser, hvor sidste er redt op med enten en stor dobbeltseng eller to separate senge.

Enkeltværelse: 20 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Dobbeltværelse: 24-26 kvm og en dobbeltseng på 180 cm eller 2 senge à 90 cm.

Læs mere om værelser på Imperial Hotel

Superior Deluxe

Vores lyse Superior Deluxe-værelser er det oplagte valg til dig, der sætter pris på udsigt til byens liv og tagtoppe i den fri himmelluft. For værelserne ligger på 6. etage og åbner ud til en stor privat terrasse, vendt mod det uforstyrrede liv på Nyropsgade. Du kan desuden glæde dig til at sove i et behageligt miljø, da værelset er indrettet med både aircooling og store gulv til loft gardiner. Der venter dig også en stor dobbeltseng, TV, badekar med brus, faciliteter med gratis kaffe og te, samt strygesæt.

Dobbeltværelse: 24-26 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Imperial Hotel

Executive

Vores lyse Executive-værelser er ideelle til dig, der vil opleve en eksklusiv tidslomme, der gemmer moderne designhåndværk bag det retro 1950’er-look. Værelsets funktionelle design, årede træoverflader og pangfarver er inspireret af den prisvindende serie Mad Men… og vil måske få dig til at tænke på tweed-jakkesæt, prikkede strutskørter, jazztoner og krystalkarafler. Dit værelse byder bl.a. også på en stor dobbeltseng, badekar med brus, badekåbe, slippers, TV, store gulv til loft gardiner og balkon.

Dobbeltværelse: 34 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Imperial Hotel

Junior Suite

Vores lyse og rummelige Junior Suiter er det ideelle valg til dig, der gerne vil nyde et luksuriøst hotelophold med vid udsigt til det hippe Vesterbro – og resten af det københavnske bybillede. Din Junior Suite byder også på et sundt sovemiljø, da du kan sikre en behagelig temperatur i værelset via aircooling og skærme af for gadelys med store gulv til loft gardiner. I din Junior Suite venter dig også en stor dobbeltseng, badekar med brus, badekåbe, slippers, gratis kaffe og te samt TV. Vi redder desuden gerne op med to ekstra sovepladser.

Junior Suite: 33 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Imperial Hotel

Familieværelse

Vi har sørget for, at du kan vågne op ved siden af familien eller vennerne, så I får flest mulige hyggestunder sammen under jeres ophold i København. For vi tilbyder lyse og rummelige familieværelser med plads til både tre og fire personer, hvor I selv vælger, om I vil ankomme til enkeltsenge eller dobbeltsenge med eventuelle ekstra opredninger. Hvis I ønsker ekstra gulvplads og slippe for trængsel på badeværelset, tilbyder vi også familieværelser med to forbundne dobbeltværelser, som begge har et tilstødende badeværelse. Alle vores Familieværelser byder bl.a. TV, gratis kaffe og te, badekar med brus, hårtørrer, aircooling og store gulv til loft gardiner.

Familieværelse til 3 personer: 22 kvm, en dobbeltseng på 180 cm og en ekstra opredning på 90 cm.

Familieværelse til 4 personer: 33 kvm, en dobbeltseng på 180 cm og en sovesofa til 2 personer.

Forbundne værelser (Connecting værelser): 2 dobbeltsenge à 180 cm.

Læs mere om værelser på Imperial Hotel

Allergivenlige værelser

Som gæst på Imperial Hotel kan du få en ugeneret nattesøvn, da vi tilbyder allergivenlige værelser med trægulve samt allergivenlige dyner og puder. Værelserne inviterer masser af dagslys indenfor, og giver dig også mulighed at restituere hele natten, da der venter dig mørklægningsgardiner. Du kan desuden glæde dig til fladskærms-tv, gratis kaffe og te, badekar med brus og strygesæt. Vi tilbyder allergivenlige standardværelser med både enkeltsenge og dobbeltsenge.

Har du spørgsmål til vores allergivenlige værelser, er du velkommen til at ringe til os på +45 3312 0000 eller skrive til os på imperialhotel@arp-hansen.dk.

Læs mere om værelser på Imperial Hotel

Faciliteter og services

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Aircooling på alle værelser
 • Check-in fra kl. 15:00
 • Check-out før kl. 12:00
 • Morgenmad kl. 06:30-10:30
 • Parkeringsplads 
 • Fitnesscenter
 • Restaurant L’Appetito
 • Frokost kl. 11:00-15:00
 • Middag kl. 17:30-22:30
 • Bar
 • Allergivenlige værelser
 • Kaffe- og te-faciliteter på alle værelser
 • 24-timers reception
 • Roomservice
 • Cykel- og biludlejning
 • Lounge med pejs
 • 6 konferencelokaler
 • Businesslounge
 • Vaske- og renseservice
 • Mulighed for at låne et køleskab til værelset
 • Morgenvækning

Imperial Hotel

Vester Farimagsgade 9
1606 København V, Danmark
Tlf. +45 3312 8000
imperialhotel@arp-hansen.dk
Besøg hjemmesiden

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene