Bed & breakfast i København

Skal du på ferie i København, og leder du efter et hyggeligt hotel med morgenmad? Så har Arp-Hansen Hotel Group løsningen. Bo på et af vores mange flotte hoteller, hvor du også kan nyde en lækker morgenmad.

Hos Arp-Hansen Hotel Group får du en bred vifte af muligheder for et mindeværdigt ophold i København med overnatning og morgenbuffet. Alle vores hoteller er kendetegnet ved en central placering i København i gåafstand til både seværdigheder, shopping, kulinariske oplevelser, grønne områder og ikke mindst offentlig transport. Aldrig har det været nemmere at gå på opdagelse i det pulserende København, som du kan runde af med en skøn overnatning med morgenmad på et af vores hoteller. 

Romantisk bed and breakfast i København

En eventyrlig gåtur i Tivolis park. En forfriskende bådfart langs Københavns charmerende kanaler. En lækker croissant på farten under shoppingturen eller en autentisk madoplevelse ud over det sædvanlige på en af storbyens mange Michelin-begavede restauranter. Hos Arp-Hansen Hotel Group sørger vi for at skabe de helt rigtige rammer for et hyggeligt ophold i København.

Så hvorfor ikke overraske din kæreste eller ægtefælle med et romantisk bed and breakfast-ophold i København, hvor I får tid til både at nyde hinanden og den smukke storby?


24 Michelin-stjerner, chikke caféer og eksotiske gadekøkkener

Vidste du, at København råder over hele 24 Michelin-stjerner fordelt på 15 restauranter? Er I foodies eller måske bare et par madglade på jagt efter nye kulinariske oplevelser, så er København bestemt et besøg værd. Her kan du se listen over Michelin-restauranter og finde inspiration til dit gastronomiske ophold i København.

Er I på budget men stadig på udkig efter autentiske madoplevelser, så besøg Latinerkvarteret, det pulserende Vesterbro, hvor du også finder det populære gadekøkkenmarked ”WestMarket”, eller prøv en af vores hotellers skønne restauranter, hvor du finder masser af hygge og god kvalitet. I København er der noget for enhver smag. Få en god start på dagen med en skøn morgenmadsbuffet, når I bestiller en overnatning med morgenmad på et af vores hoteller.


Fantastiske attraktioner der går over i historien

Planlægger I en lille udflugt under jeres ophold i København? Her finder du et væld af spændende seværdigheder, såsom H.C. Andersens Den Lille Havfrue, Tivoli, Fristaden Christiania, det charmerende Nyhavn eller Operahuset.

På vores hoteller har du også mulighed for at få en pakkeløsning, hvor du både får en overnatning med morgenmad samt entré til Tivoli. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her, hvor du finder mere inspiration til jeres ophold.


Shop vintagefund, high-street brands og luksusmærker

Kombiner jeres ophold i København med en hyggelig shoppetur langs Københavns mange små stræder og selvfølgelig det famøse Strøget.

Du finder alt fra luksuriøse high-end butikker til lettilgængelige highstreet-brands inden for shoppebudget. Har du brug for inspiration eller gode råd til, hvor du finder Københavns bedste fund og skjulte skattekroge, så læs vores guide til shopping i København lige her.


1 dag i København

Skal du kun være i København for en kortere stund, har vi hos Arp-Hansen Hotel Group også løsningen, uanset om du kun er i byen en enkelt aften eller en dag.

Skal du for eksempel til koncert i Parken eller en aftentur i Operaen, Tivoli, Det Kongelige Teater eller en anden af Københavns store attraktioner, kan du overnatte på et af vores hoteller. Vi serverer en lækker morgenmadsbuffet – du skal blot sætte dig til rette og nyde det store udvalg.

Book en overnatning hos os, og du er sikret en god og bekvem oplevelse i København, både hvis du rejser alene, med familie eller kollegaer. Og tilbuddet gælder naturligvis også, hvis du overnatter på hotellet mere end én nat.

Uanset om du er på forretningsrejse, romantisk ophold eller miniferie med familien, kan du på Arp-Hansen Hotel Groups hoteller være sikker på en luksuriøs oplevelse med fuldt fokus på kvalitet og service. Book en overnatning med morgenmad hos os - så sørger vi for masser af forkælelse, mens I kan læne jer tilbage og nyde opholdet.


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene