The Square

Velkommen til The Square

Cirka 6.000 kilometer fra København ligger verdens centrum for ’bucket list’-seværdigheder, mangfoldighed og kultursultne turister: New York. Her bliver du mødt af live-performance, kunst og neonblinkende højhuse på hvert et gadehjørne. Og dén ’vibe’ synes vi, at du skal have glæde af, når du bor på The Square.

For som navnet afslører, ligger vi i første række ved Rådhuspladsen – der, hvor flere tusinde mennesker hver dag slentrer og spurter rundt mellem hinanden og mellem pladsens historiske bygninger, statuer og levende lysreklamer. Vores beliggenhed gør også The Square til et mødested for danske og internationale gæster, der ønsker at opholde sig i Københavns navle.

Dem, der ikke ’bare’ vil finde 4-stjernet ro for natten, men også lever højt på sanseindtryk, puls og overraskelser. Er du én af dem? Uanset er du velkommen til at besøge os og opleve det hele med både åbne og lukkede øjne.

Vi glæder os til at se dig! 

Forvent det uventede

Uanset om du besøger New York eller København, kan du være sikker på to ting: Alt kan ske, og alt kan lade sig gøre. Det er netop også grunden til, at de to verdensbyer har wow-effekt – og magneteffekt – på turister på tværs af landegrænser og kulturer. Vi er selvsagt også fascineret af det energifyldte og impulsive storbyliv. For på The Square er der plads til at løsne op, gøre løjerlige ting og lade sig rive med. Ikke mindst når vi fejrer højtider, mærkedage og sportsbegivenheder og støtter op om velgørende formål med events og temadage på hotellet.

Vi har det sjovest, når hverdagen bliver krydret med lidt farve og spræl – og vi kan mærke, at det smitter af på vores gæster. Så når du træder ind i vores lobby, kan du møde alt lige fra et ballonbassin og regnbue-cupcakes til en receptionist, der har skiftet hoteluniformen ud med et Halloween-kostume.

Overnat på et levende hotel

’The Big Apple’ og Rådhuspladsen er den røde tråd på hele vores hotel. For både design, farver og udsmykning er inspireret af æbler og kvadrater – og vi er heller ikke bange for at flirte med lys og lyd. I vores lobby finder du bl.a. en væg af kulørte kvadranter, som hver især indrammer et friskt æble… og tager sig ud som et frugtmaleri i 3D.

Måske vil du opdage, at motivet kan forandre sig fra dag til dag. Mange af vores gæster ’plukker’ nemlig af den spiselige, vitaminrige kunst, når de er på opdagelse eller på farten – og du er velkommen til at gøre det samme.

I lobbyen kan du også lære københavnerne at kende. Både dem, du måtte falde i snak med… og dem, der udtrykker sig gennem billeder og tekst på vores fotovæg. Den portrætterer tilfældige mennesker fra gaden, som deler deres personlige historier om byen, der ligger deres hjerte nær.

Nyd morgenmad, bobler eller arbejdsro på toppen af København

Særligt kulturen, de trendy smage og det pulserende liv i gaderne er Københavns trækplaster. Det kan dog være tiltrængt at søge derop, hvor luften er frisk og føles uberørt, og hvor udsigten er vid og vanedannende. Det har du mulighed for i The Squares morgenmadsrestaurant på 6. etage, da der hér venter dig et vue til byens tagtoppe og himmelstræbende kobberspir. Her venter dig også en morgenbuffet, som bl.a. byder på friskbagt brød, bacon og æg, ost og marmelader, yoghurt, gryn og glasur-generøst bagværk. 

Vores Executive-lounge ligger også på 6. etage. Hér kan du fx arbejde og fordybe dig i læsestof og nyde alt lige fra kage, frisk frugt og smørbagte croissanter til kaffe og mousserende vin. Er du gæst i et Executive-værelse, en Junior Suite eller Junior Suite Deluxe har du fri adgang til loungen. 

På de solrige og sommerlige dage kan du med fordel nyde dagens første måltid eller sippe til glasset under den åbne himmel på vores store terrasse... mens de forbipasserende nede på gaden måske sender dig misundelige blikke. Men det kan man jo ikke bebrejde dem for, vel?

I bymidten af seværdigheder, gastronomi… og, måske, uudforskede oplevelser

Christiansborg ved solnedgang | Photo by: Jacob Jensen & Simon Lau | Source: VisitCopenhagen
Stemningsbillede fra Storkespringvandet på Strøget i København | Photo by: Ty Stange | Source: Visit Copenhagen

Når du bor på The Square, kan du nemt fylde oplevelseskontoen op. For som vores gæst er du i gåafstand til bl.a. Kongens Nytorv, Tivoli, biografer, museer, et overflødighedshorn af shoppingfristelser på Strøget og den lokkende lyd af cocktailshakers fra de mange barer og dansesteder. Hos vores gæstfri nabo, Rådhuspladsen, kan du også være heldig at se udstillinger og skråle med på live-musik under den åbne himmel.

Er du umættelig, når det kommer til storbyens must-sees og madoplevelser? Så skal du ikke tøve med at prikke os på skulderen. For vi er kendere af København – og deler glædeligt ud af anbefalinger til oplevelser, der kan fremkalde alt lige fra snapshot-lyde og nøj-lyde til grineflip og amoriner. Også dem, du ikke kan læse dig frem til i turistguiderne.

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Torvehallerne i København | Photo by: Visit Copenhagen | Source: Visit Copenhagen
Torvehallerne

Torvehallerne er Københavns eksklusive madmekka, hvor du i de hyggelige haller kan få fingrene i alverdens råvarer og delikatesse – Eller du kan nyde et lækkert måltid i et af de små spisesteder. Der er frisk kød, fisk og grønt i alle afskygninger.

Læs mere

Photo by: Thomas Høyrup Christensen | Source: Visit Copenhagen
Øl og brød

Øl & Brød serverer traditionelt smørrebrød med et moderne touch. Den klassiske smag af Danmarks nationalret sammensættes med øl, som passer til den enkelte ret. Køkkenet drives af to kokke som vandt sølv ved DM i Smørrebrød 2013.

Wallmans i Cirkusbygningen | Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans tilbyder den perfekte aften ude med dinner og show i den gamle Cirkusbygning på Jernbanegade tæt på Rådhuspladsen. Her er restaurant, underholdning og natklub under et tag.

Læs mere

Strøget | Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget er den berømte gågade i Indre By København, som går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden har et væld af butikker alt fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Christiansborg Slot | Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen
Christianborg Slot

Christiansborg Slot på Slotsholmen er hjemsted for Danmarks Folketing. Slottet byder på Dronningens pragtsale, Absalons ruiner, de kongelige stalde og ikke mindst slottets nye attraktion: Det kongelige Festkøkken.

The Square ligger ved Rådhuspladsen i hjertet af København. Herfra er diverse offentlige transportmidler lettilgængelige.


 • Parkeringshus under hotellet
 • 300 m til Vesterport Station (S-tog)
 • 130 m til nærmeste bus (bus 2A, 5C, 6A, 12,14, 26, 97N, 250S)

Værelser og suiter

Har du lyst til at bo ved knudepunktet for kulturoplevelser, arkitektoniske bygværker og mangfoldigt liv? The Square ligger i første parket ved Rådhuspladsen og har med sin vibe af ’The Big Apple’ både dansk og internationalt tække.

I modsætning til byen, der aldrig sover, vægter vi sovemiljøet højt, så du kan vågne op på et fuldt batteri. Vores 4-stjernede hotel gemmer på 268 værelser, som alle er indrettet med aircondition og byder på masser af lys og luft. De har desuden et diskret tema af kvadratiske former og røde eller grønne farver. Minder de to farver dig om en bestemt frugt?

Fra flere værelser og suiter har du udsigt til Rådhuspladsen i fyrværkeri-højde – et syn, der er vanedannende på både en almindelig hverdag og årets sidste dag.

Standard

Er du på udkig efter det prissikre hotelværelse, som inviterer masser af dagslys indenfor, så er vores Standard-værelser det rette valg for dig. Her kan du også nyde underholdende stunder, da værelset er indrettet med TV, Bluetooth-afspiller og gratis Wi-Fi. Der venter dig desuden minibar, badeprodukter samt tøjsteamer til eventuelle krøllede klæder. Vi tilbyder Standard-værelser som både enkeltværelser, mindre dobbeltværelser og dobbeltværelser, hvor sidstnævnte er redt op med enten en dobbeltseng eller to separate senge.

Enkeltværelse: 15 kvm og en enkeltseng på 110 cm.

Mindre dobbeltværelse: 18 kvm og en dobbeltseng på 140 cm.

Dobbeltværelse: 19 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på The Square

Superior

Ønsker du et hotelværelse, som byder på flere kvadratmeter end vores Standard-værelser og masser af dagslys, er vores Superior-værelser det rette valg til dig. Hér har du også glæde af digitale fornøjelser, da værelset både byder på TV, Bluetooth-afspiller og gratis Wi-Fi. Du kan desuden nyde godt af minibar, badeprodukter, gratis kaffe- og te-faciliteter samt tøjsteamer til eventuelle krøllede klæder. Du kan vælge et Superior-værelse som både enkeltværelse og dobbeltværelse, hvor det sidste er redt op med enten en dobbeltseng eller to separate senge.

Enkeltværelse: 18 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Dobbeltværelse: 20 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på The Square

Executive

Vil du gerne bo på et lyst og rummeligt hotelværelse, der giver direkte udsigt til Rådhuspladsen og inkluderer gratis adgang til vores Executive Lounge, er vores Executive-værelser det ideelle valg for dig. Værelset indbyder også til selvforkælelse, da der venter dig badekåbe, slippers og eksklusive badeprodukter fra Karmameju. Desuden kan du bl.a. nyde godt af værelsets minibar, TV, Bluetooth-afspiller samt tøjsteamer, som gør det hurtigt og nemt at udglatte krøllet tøj. Vi tilbyder Executive-værelser med både en stor dobbeltseng og to separate senge.

Dobbeltværelse: 21 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på The Square

Executive Deluxe

Vil du gerne sove i et lyst og rummeligt hotelværelse, som giver udsigt til det summende gadeliv fra egen balkon og inkluderer gratis adgang til vores Executive Lounge, er vores Executive Deluxe-værelser det oplagte valg. Værelset inspirerer også til selvforkælelse, da du kan nyde godt af badekåbe, slippers og eksklusive badeprodukter from Karmameju. Der venter dig desuden minibar, TV, Bluetooth-afspiller, kaffe- og te-faciliteter samt tøjsteamer, som udglatter krøllet tøj direkte på bøjlen.

Dobbeltværelse: 24 kvm, en dobbeltseng på 160 cm og en sovesofa på 70 cm til en person.

Læs mere om værelser på The Square

Junior Suiter

Vil du gerne forkæle dig selv med et lyst luksusværelse, der giver direkte udsigt til bylivet, kan vi anbefale vores Junior Suiter. Hér er også plads til selvforkælelse, da suiten inkluderer fri adgang til vores Executive Lounge og byder på både badekar, morgenkåbe, slippers og eksklusive badeprodukter fra Karmameju. Derudover kan du bl.a. glæde dig til en nattesøvn i en stor dobbeltseng samt minibar, Bluetooth-afspiller, TV samt tøjsteamer, der damper tøjet glat direkte på bøjlen.

Junior Suite: 23 kvm og en dobbeltseng på 180 cm eller 2 senge à 90 cm.

Læs mere om værelser på The Square

Junior Suiter Deluxe

Ønsker du et hotelophold, der byder på ypperlig luksus, udsigt til Rådhuspladsen og fri adgang til vores Executive Lounge, er vores Junior Suiter Deluxe det ideelle valg til dig. Her kan du også se frem til selvforkælelse, da der venter dig badekar, morgenkåbe, slippers, eksklusive badeprodukter og en stor dobbeltseng. Derudover kan du bl.a. glæde dig til friskbygget, gratis kaffe og te på Nespresso-maskinen, minibar, TV og tøjsteamer, der damper dit tøj glat direkte på bøjlen.

Junior Suite Deluxe: 32 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på The Square

Familieværelser

Vil du gerne sove tæt på både storbyens must-sees og din familie eller venner, er vores Familieværelser det oplagte valg. I kan bl.a. glæde jer til badekar med brus, TV med børnekanaler, minibar, gratis Wi-Fi, kaffe- og te-faciliteter samt tøjsteamer, der damper tøjet glat direkte på bøjlen. Vi tilbyder Familieværelser som 3-personersværelser, som 4-personersværelser samt som standardværelser med forbundne døre og plads op til 5 personer.

Familieværelse til 3 personer: 22 kvm, en dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm og en sovesofa på 70 cm.

Familieværelse til 4 personer: 23 kvm, en dobbeltseng på 180 cm eller 2 senge à 80 cm og en sovesofa på 140 cm.

Forbundne værelser til 5 personer (Connecting værelser): 40 kvm, en dobbeltseng på 160 cm, 2 senge à 80 cm og en sovesofa på 70 cm. 

Læs mere om værelser på The Square

Luksus Connecting

Sætter du pris på et værelses i luksusklassen, hvor du både kan bo tæt på Københavns must-sees og tæt på din familie eller venner, er vores Luksus Connecting-værelser det ideelle valg. Her kan I skrue op for selvforkælelsen, da de to forbundne Junior Suiter bl.a. byder på badekar med brus, badekåbe og slippers. I kan også nyde godt af TV, Bluetooth-afspiller, minibar, gratis Wi-Fi og gratis faciliteter med frisk kaffe og te. Vores Luksus Connecting-værelser har plads op til 8 personer.

Forbundne luksusværelser: 45 kvm, en dobbeltseng på 180 cm eller 2 senge à 80 cm og 2 sovesofaer à 140 cm.

Læs mere om værelser på The Square

Allergivenlige værelser

Ønsker du at nyde en allergivenlig nattesøvn, kan du vælge et allergivenligt værelse inden for alle vores kategorier. Værelserne ligger på 3. etage og har trægulve. De byder på dyner med fyld af hulfibre og bolster i bomuld/polyester og puder med fyld af kuglefibre og bolster af bomuld/cambric. Vi sørger for at vaske både sengetøj og håndklæder med allergivenlige midler. Derudover gør vi dit værelse rent med rengøringsmidler fra den grønne produktserie Oasis Pro. Hvis du har støvallergi, anbefaler vi, at du ikke bruger værelsets aircondition, da anlægget spreder støv i værelset.

Har du spørgsmål eller ønsker at forespørge om et allergivenligt værelse, er du velkommen til at kontakte os på thesquare@arp-hansen.dk eller på +45 3338 1200.

Enkeltværelse: En enkeltseng på 110 cm.

Dobbeltværelse: En dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på The Square

Faciliteter og services

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Aircondition på alle værelser
 • Check-in fra kl. 15:00*
 • Check-out før kl. 12:00*
 • Express check-out*
 • Morgenbuffet hverdage kl. 06:30-10:00, weekender kl. 07:00-11:00 og helligdage kl. 07:00-11:00
 • Morgenmad 'to go'
 • Parkeringsfaciliteter
 • Bar
 • Safetyboks og tøjsteamer på alle værelser
 • TV og bluetooth-afspiller på alle værelser
 • Familie- og børnevenligt
 • Handicapvenligt
 • Allergivenlige værelser
 • Kaffe- og te-faciliteter på alle værelser
 • 24-timers reception
 • Cykeludlejning
 • Hunde og katte er velkomne
 • Røgfrit hotel
 • Masser af guides og tips til oplevelser i København

*Tidligere check-in og senere check-out er mulig efter forespørgsel. Ved afrejse kan du bruge vores Express eheck-out som står i lobbyen, hvis du har travlt.

The Square

Rådhuspladsen 14
1550 København V, Danmark
Tlf. +45 3338 1200
thesquare@arp-hansen.dk


Besøg hjemmesiden