Besøg Tivoli til april 2024

Sjove forlystelser, hygge og smukke områder centralt i København. Tivoli er fantastisk, når foråret banker på, så hvorfor ikke holde en sen påskeferie 2024 og tage i Tivoli?

Julen varer lige til påske, og hos os varer påsken lige til april! Om du er barn eller barnlig sjæl, er det et hit at besøge Tivoli i påsken – også selvom det bliver en sen påskeferie henne i april. Vejret er ofte bedre på dette tidspunkt, og har I dage nok, kan I nå at besøge Københavns sjoveste legeplads mere end én gang. God fornøjelse!

En verden af forlystelser i København

Sving et turpas om armen eller køb billetter løbende, og så er du klar til at kaste dig over de mere end 25 forlystelser, der hver eneste dag bringer smilene frem hos store og små.

Forlystelser: Der er både Det Gyldne Tårn, Dæmonen og Himmelskibet til de største vovehalse, som heller ikke har problemer med højder, der er Odinekspressen, Snurretoppen og Ballongyngen for dem, som godt kan lide lidt fart, og der er Karrusellen, Veteranbilerne, Dragebådene mv., som især vækker begejstring hos de yngste.

Der er med andre ord forlystelser til alle aldre i Tivoli i påsken, og så er der også alle boderne med sjove spil som f.eks. Andedammen, boldkast, skydning, Galoppen, lykkehjul og meget andet.

Se flere forlystelser på Tivolis egen hjemmeside.

Romantisk ophold i din påskeferie

Ønsker du en romantisk påskeferie med kæresten, konen eller manden, hvor de hyggelige aftener skal nydes i fulde drag, så byder Tivoli i påsken også på gode muligheder for dette.

Når mørket falder på, er Tivoli et af de smukkeste og hyggeligste steder at spise. Restauranterne er romantiske, og I kan efter middagen snuppe en gåtur i havens magiske, oplyste skær. I kan sidde og nyde vandfontænerne, gå rundt om søen med Dragebådene eller bare slentre rundt i hele parken. Til sidst kan I tage "hjem" på hotellet og nyde hinandens selskab.

Book et påskeophold på Tivoli Hotel

Der findes mange gode hoteller i København. Et af de mest attraktive er Tivoli Hotel, og det ligger faktisk lige ved Tivoli og Dybbølsbro Station. Med base på Tivoli Hotel i påsken bliver det let at komme frem til de mange sjove forlystelser og lækre restauranter.

Du kan booke alt fra en enkelt overnatning til en uge eller mere, afhængigt af hvor længe du og familien eller bare kæresten kunne tænke jer at nyde jeres sene påskeferie i Danmarks hovedstad – København. Der er mange attraktioner at opleve i København, så det er intet problem at få tiden til at gå i en hel uge, uanset om I søger romantik eller børnevenlige steder.

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen
Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden på M.P. Bruunsgade
Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen er placeret bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront og er byens nye luksus hostel.

Optimale transportmuligheder i din påskeferie

Tivoli er placeret så centralt i København, som det nærmest er muligt. Hovedindgangen kan spottes direkte fra Københavns Hovedbanegård, og vejen til Tivoli Hotel er heller ingen udfordring. En uge udelukkende med forlystelser bliver måske lidt for meget af det gode, hvis det er en længere påskeferie i april, du ønsker, men beliggenheden lige ved Hovedbanegården betyder, at du meget let kan komme rundt til alle egne af byen og besøge diverse attraktioner.

Få flere idéer til årets påskeferie.

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene