Hoteller med charme og stil på de bedste adresser

Arp-Hansen Hotel Group har fokus på vores gæsters sikkerhed i forbindelse med coronavirus

Opdateret den 17. september 2020

Vores gæsters sikkerhed og tryghed er også i disse tider vores højeste prioritet. Som supplement til vores almindelige procedurer og rutiner for at skabe tryghed for vore gæster og selvfølgelig også for vores medarbejdere, har vi konkret iværksat følgende særlige initiativer: 
 

  • Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.
  • Alle medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger. Konkret har vi indført procedurer for grundig håndhygiejne for vores medarbejdere baseret på myndighedernes anbefalinger.
  • Standere og flasker med håndsprit er frit tilgængeligt for gæster og medarbejdere i alle fællesarealer og faciliteter på vores hoteller.
  • Som supplement til vores almindelige rengøring, sørger vi for løbende desinfektion af udsatte overflader, såsom dørhåndtag, skranker, betalingsterminaler og elevatorknapper med antibakteriel væske.
  • Vi har klare procedurer for håndtering af kollegaer, der måtte vise tegn på sygdom – de møder selvfølgelig ikke på arbejde.
  • Skulle vi blandt vores gæster eller medarbejdere opleve et tilfælde af Coronavirus på et af vores hoteller, kontakter vi naturligvis straks sundhedsmyndighederne og iværksætter en koordineret handlingsplan på baggrund af deres anbefalinger og retningslinjer.

SAFE TO VISIT

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på alle vores hoteller. 
Læs mere her

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Steel House Copenhagen
Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

Facaden på M.P. Bruunsgade
Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Hos Arp-Hansen Hotel Group finder du noget for enhver smag. Hoteller med charme og stil og et luksus hostel på de bedste beliggenheder i København. Et hyggeligt hotel i Gentoftes naturskønne omgivelser. Og et smart lavprishotel i centrum af Aarhus. 4.350 værelser i København og Aarhus gør at du kan finde hoteller og værelser der passer præcis til dit behov.

Forretningsrejse, familieferie, weekendophold eller skal du arrangere møde eller konference? Så har vi en bred vifte af hoteller, der alle yder det bedste og udmærker sig på hver deres felt. Og med de allerbedste beliggenheder og en individuel og designbevidst indretning, er du sikret det perfekte udgangspunkt for dit ophold.

Phoenix Copenhagen

71 Nyhavn Hotel

Imperial Hotel

The Square

Tivoli Hotel

Copenhagen Island

Copenhagen Strand

Gentofte Hotel

Velkommen til Arp-Hansen Hotel group

Smarte lavprishoteller i centrum

Vores lavprishoteller består af fire smukt designede og smarte hoteller; alle med unikke beliggenheder midt i centrum. Wakeup Copenhagen, Borgergade, med en beliggenhed tæt på Strøget, Metroen og Kongens Nytorv.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade og Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, tæt på Kalvebod Brygge og nabo til Tivoli Hotel & Congress Center samt Wakeup Copenhagen, M.P. Bruuns Gade placeret i Aarhus midtby ved Bruun’s Galleri – kun få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård.

Wakeup Copenhagen | Facaden på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen på Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Facaden på Wakeup Aarhus

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

Luksus hostel i København

Arp-Hansen Hotel Group har også et luksus hostel i centrum af København. Her kan du få et budgetvenligt og lækkert ophold i hjertet af byen med luksusfaciliteter fra biograf, pool og TV-stue til sublim beliggenhed og en urban newyorker-inspireret indretning.

Steel House Copenhagen er placeret med gåafstand til Københavns mest populære attraktioner såsom Tivoli Haven, Strøget, Bremen Teatret og Planetariet.

Loungeområde på Steel House, luksus hostel i København

Steel House Copenhagen

Alle vore hoteller har

Prisgaranti
Gratis Wi-Fi
Gode hoteltilbud
Lækker morgenmad

På udkig efter et unikt hotel med en lige så unik placering i København?

Alle vores hoteller ligger centralt i København og i gåafstand til gode restauranter, underholdning for børn og voksne, shopping på Strøget, Kalvebod Brygge, Kongens Nytorv og Tivoli.

Hotel i centrum af København

Vi tilbyder en bred vifte af hoteller i centrum af København med hver deres charme og stil. I området omkring Rådhuspladsen finder du vores stilfulde Imperial Hotel og The Square, vores lækre designhotel med adresse på selve Rådhuspladsen.

Hotel nær Kongens Nytorv og Nyhavn

Ved området omkring det storslåede Kongens Nytorv finder du både eksklusive Phoenix Copenhagen, det ny-renoverede 71 Nyhavn Hotel og sidst, men ikke mindst, strandhotellet Copenhagen Strand, der byder på en eksklusiv udsigt til vandet samt smukke ny-renoverede værelser.

Hotel ved Kalvebod Brygge 

På den anden side af Københavns Hovedbanegård på Kalvebod Brygge finder du vores spektakulære temahotel, Tivoli Hotel & Congress Center, og den unikke 4-stjernede designperle Copenhagen Island. Her får du en fantastisk overnatning i København – tæt på Kødbyen, Tivoli, Københavns kanaler og shoppingcentret Fisketorvet.

Hotel Nord for København

Alle vores hoteller er placeret i centrum af København – på nær ét. Lidt nord for København finder du vores charmerende Gentofte Hotel, beliggende i idylliske og naturskønne omgivelser. Her finder du hygge på højeste plan og plads til livsnyderi.

Hvad enten du måtte drømme om:

  • luksuriøs indkvartering i kongefamiliens gamle gæsteværelser
  • at vågne op til lyden af bølgeskvulp og knirkende fiskerbåde
  • et topmoderne hotelværelse med alle faciliteter og panoramaudsigt til Københavns skyline

... så har du muligheden hos Arp-Hansen Hotel Group.

Konference, familieferie eller weekendophold i København

Skal du på forretningsrejse i København eller på ferie med dem, du holder af?

Hos Arp-Hansen Hotel Group har vi en bred vifte af hoteller, der alle udmærker sig på hver deres felt. De skønne hoteller ligger på de bedste adresser og er udstyret med en individuel og designbevidst indretning, hvor intet overlades til tilfældigheder. Læs mere om hvad vi tilbyder inden for møder og konferencer her.

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.