Seværdigheder i København

Danmarks hovedstad er ikke kedelig. Langt fra! Du får storbystemning kombineret med charmerende stræder, grønne oaser og havnebade. København har det hele, men hvad skal du vælge? På siderne her får du et indblik i, hvad den skønne hovedstad har at byde på.

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem du er, og om du skal på en familieferie eller er af sted med din kæreste eller ven/veninde og ser frem til at være turist i København. Heldigvis er der noget for alle. Vi har skabt dette københavner-univers, som vi opdaterer og udbygger i takt med, at byens kendere råber højt om nye initiativer og seværdigheder i København. Vi åbner døre til områder med helt særlige vibrationer – musikalsk, kulturelt og madmæssigt.

Oplev Københavns forskellige kvarterer

Byen, der i dag er et miks af spændende, moderne arkitektur og ældre vartegn som eksempelvis Børsen, som Christian d. 4. lod opføre i 1600-tallet. I København kan du både opleve charmen ved de gamle smalle brostensbelagte stræder og ny banebrydende arkitektur; alt sammen noget, der er med til at gøre byen dynamisk og interessant.

København består af flere forskellige kvarterer, der hver har sit eget særpræg. Nørrebro og Vesterbro er byens mest hippe kvarterer, der byder på masser af moderne designbutikker, trendy caféer og barer. Østerbro og Frederiksberg er begge grønne kvarterer, der byder på mange gode restauranter. Christianshavn er nostalgisk og romantisk med de gamle bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og kanalerne, der skærer igennem byen. Indre by er Københavns ældste kerne, og det er også her, man finder de mest berømte seværdigheder i København.

Turist i Københavns grønne oaser

Kongens Have og Øster Anlæg er bare to af de mange fredfyldte og populære åndehuller i København. Hver sommer strømmer folk til parkerne for at sole sig, spille spil eller spise deres medbragte mad.

Berømte seværdigheder i København

En af de mest berømte seværdigheder i København er Amalienborg, der er hovedresidens for den danske kongefamilie og et af de mest kendte danske bygningsværker. Slotspladsen er åben for alle, og hver dag kl. 12 kan man se Den Kongelige Livgardes vagtskifte. Fra Amalienborg er der udsigt til havnen, Marmorkirken og det nye operahus designet af Henning Larsen. En anden klassisk seværdighed i København er Rundetårn – oprindelig et stjerneobservatorium, der blev bygget af Christian d. 4. i 1642. I dag er tårnet åbent for alle og tilbyder en smuk udsigt over byen. Rundetårn ligger midt på Strøget, som er Københavns største shoppinggade, der er spækket med butikker med noget for enhver smag. Så er du turist i København for en dag eller to, har du her en oplagt mulighed for at lægge en plan fyldt med de mest berømte seværdigheder.

Turist i København med Copenhagen Card

Vi sælger ikke det fordelagtige kort Copenhagen Card, men på denne side kan du læse mere om, hvordan kortet kan gøre dit turist-program endnu sjovere ved at nå flere af de populære seværdigheder i København: Copenhagen Card. Kortet kan købes på Copenhagen Card’s egen hjemmeside, og der kan du også finde yderligere inspiration til, hvad du skal se på din næste turistferie i København.

Turist-pakker: Hotel og entré

For at gøre din ferie endnu nemmere har vi en række særlige hotelpakker, som giver dig overnatning og entré til en af disse aktiviteter og seværdigheder i København:

Alle vores hoteller har

Prisgaranti
Gratis Wi-Fi
Gode hoteltilbud
Lækker morgenmad

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen
Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden på M.P. Bruunsgade
Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen er placeret bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront og er byens nye luksus hostel.

Bredt udvalg af hoteller centralt i københavn

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene