Bryllupsmesse i Forum 2025

Skal du giftes? Eller ELSKER du bare alt, hvad der har med bryllupper og romantik at gøre? Så er årets Bryllupsmesse i Forum lige noget for dig! Danmarks største og mest besøgte bryllupsmesse: En dag i kærlighedens tegn, hvor idéer og inspiration får frit løb. Bryllupsmessen 2025 bliver holdt fra 11.-12. januar 2025. Se de flotte og kreative bryllupskager, de smukke brudekjoler (Ja - du må gerne prøve dem!), alternative brudebuketter, traditionelle borddekorationer og hvad der ellers hører til. Listen er uendelig lang.

Har du eksempelvis fået styr på:

  • Musikken
  • Gommens tøj
  • Den helt rigtige brudekjole
  • Bordkort
  • Bryllupstema
  • Vielsesringe
  • Mad og drikke
  • De rette lokaler

Bryllupsmesse i Forum

Hvis ikke, er der altså hjælp at hente på messen, hvor masser af gifteglade mennesker er samlet ét sted. Få mere information om bryllupsmessen i Forum her.

Hvad koster et bryllup?

Et bryllup kan arrangeres for ethvert beløb, men hvad koster de enkelte elementer egentlig. På bryllupsmessen får du en god idé om, hvad kjolen kan koste – afhængigt af brudens ønsker – og hvad alle de andre ”småting” løber op i. Er du den kreative type, vil du kunne spare mange penge ved at lave dine egne dekorationer og måske endda sy din egen kjole. Alternativt er der mange penge at spare ved de super gode messetilbud. Glæd dig til at se det bedste fra 150 udstillere og bliv inspireret af de nyeste og flotteste kjoler og herretøj.

Har du brug for en overnatning i forbindelse med årets Bryllupsmesse i Forum i København ?

Så kan du med fordel se vores oversigt over alle vores smukke og romantiske hoteller her. Alle vores hoteller ligger centralt placeret i København, så i nemt kan tage til messe om dagen, og få en romantisk tur ud af det samtidig. 

Hold bryllup i København

Har I ikke fundet det perfekte sted at holde jeres bryllup endnu? Så har vi måske løsningen.

Hvad enten I er til eksklusiv romantik, maritim stemning eller intim charme, så har vi lokalerne til jer!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene