Copenhagen Card

Garanteret gratis adgang til byens mest populære attraktioner

Når du køber kortet – via Copenhagen Cards egen hjemmeside – skal du vælge mellem et 24-timers kort og flerdagskort. Flerdagskort gælder enten i 2, 3 eller 5 dage. På den måde kan du nøjes med at købe det kort, der passer til længden af din ferie. Vi sælger ikke kortet, men på denne side vil du kunne læse mere om Copenhagen Card og finde ud af, om det er noget for dig.

København er en skøn by, og vi håber, du får så mange oplevelser som muligt, når du besøger byen næste gang. Det er nemt og enkelt at have et Copenhagen Card med dig som turist, og så er du garanteret gratis adgang til Københavns mest populære attraktioner. Og der er mange!

Book din ferie hos Arp-Hansen Hotel Group og glæd dig til et hav af oplevelser.

Fordele med Copenhagen Card

Et Copenhagen Card gør det nemmere at opleve København, og du får disse fordele:


  • Gratis adgang til mere end 70 museer og attraktioner
  • To børn under 10 år kan komme gratis med en voksen
  • Rabat på attraktioner, caféer og restauranter
  • Gratis transport med Metro, bus og tog

Turist i København? Brug byen med et Copenhagen Card

København er helt fantastisk, og det vil du sikkert også kunne fornemme med et Copenhagen Card i hånden. Kortet giver dig adgang til næsten alt, og på Copenhagen Cards egen hjemmeside kan du endda beregne, hvor meget du vil spare, hvis du i forvejen har tænkt dig at besøge fx Tivoli, Zoo og Den Blå Planet. To voksne kan på disse tre attraktioner spare 400 kroner med et 3-dages Copenhagen Card. Prisen kan naturligvis ændre sig, men der er bestemt penge at spare – også for børnefamilien. Udfordringen bliver nok nærmere at få oplevet det hele, og der kan en prioriteret liste være et rigtig godt hjælpemiddel. Skal det være endnu nemmere, har Copenhagen Card også en app med en guide til, hvad du kan opleve i København.

Bestil Copenhagen Card og overnat på vores hoteller

Hos Arp-Hansen Hotel Group har du det bedste afsæt for en god ferie i København. Du bor centralt og skønt, morgenmaden er god og du sover dejligt efter en dag fyldt med aktiviteter. Tag til København og vær turister i byen, der byder på alt lige fra Rundetårn og Tivoli til Den Blå Planet og Zoo (og meget derimellem).

Vi glæder os til at se dig på et af vores hoteller og give dig et skønt ophold i København.

Pakketilbud i København

Som alternativ til Copenhagen Card har vi også nogle attraktive oplevelsespakker, som du kan booke direkte gennem os. Her kan du fx kombinere en overnatning og en tur i Tivoli.

Rigtig god fornøjelse!

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene