Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center er vores helt unikke luksushotel og et af de største og mest spektakulære eventsteder i København – tæt på både Hovedbanegården, Rådhuspladsen, Tivoli Haven og flere centrale seværdigheder. Vi råder over mere end 50 møde- og konferencelokaler samt vores store kongressal, der alene kan huse op til 2.400 gæster.

Tivoli Hotel & Congress Center er designet af Kim Utzon Arkitekter og inspireret af Tivolis fantastiske udsmykning og atmosfære. Med luksusfaciliteter og et særskilt møde- og konferenceteam kan vi hjælpe med netop den konference, kongres, firmafest eller kick-off, du planlægger. Uanset mødestørrelse og deltagerantal.

Der er masser af mulighed for lækre madoplevelser på hotellets restauranter, der dækker bl.a. MASH Penthouse, Skybar Sticks’n’Sushi og Tivoli Brasserie. De to førstnævnte med udsigt over Københavns tage fra 12. etage.

Mulighederne er mange på Tivoli Hotel & Congress Center!


Kapacitetsoversigt

Få et overblik over de mange mødemuligheder på Tivoli Hotel & Congress Center.

Download kapacitetsoversigt

Se vores mødepakker

Halvdagsmøde

Dagmøde

Heldagsmøde


Et skræddersyet møde fra vores ekspertteam?

Vi har et stort konferenceteam med masser af ekspertise inden for møde- og konferenceplanlægning, som står klar til at hjælpe med dit næste event. Vi har 52 spektakulære og moderne møde- og konferencelokaler og en imponerende kongressal med plads til op til 2.400 personer, der passer til stort set alle møde- og event-setups.

Har du brug for inspiration, eller har du en særlig mødeopsætning i tankerne, så kontakt vores mødeteam allerede i dag. Vi følger til dørs, så du føler dig i sikre hænder hele vejen igennem.

Du kan ringe, sende os en e-mail eller udfylde vores kontaktformular:

Telefon: +45 3268 4000
Mail: tivolihotel@arp-hansen.dk

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene