Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center er vores helt unikke 4-stjernede luksushotel og et af de største og mest spektakulære kongressteder i København – tæt på både Hovedbanegården, Rådhuspladsen og flere seværdigheder. Vi råder over mere end 50 møde- og konferencelokaler samt en stor kongressal, og har sammenlagt en mødekapacitet på op til 5.500 gæster, Tivoli Congress Hall alene kan huse op til 2.400 gæster.

Tivoli Hotel & Congress Center er designet af Kim Utzon Arkitekter og inspireret af Tivolis fantastiske udsmykning og atmosfære. Med luksusfaciliteter og et særskilt møde- og konferenceteam kan vi hjælpe med netop den konference, kongres, firmafest eller udstilling, du planlægger. Uanset mødestørrelse og deltagerantal.

Der er masser af mulighed for lækre madoplevelser på hotellets restauranter, der dækker bl.a. MASH Penthouse, Skybar Sticks’n’Sushi og Tivoli Brasserie. Nogle med udsigt over Københavns tage fra 12. etage.

Mulighederne er mange på det flotte kongreshotel, og du kan få det fulde overblik på mødestedets egen hjemmeside lige her.

Kapacitetsoversigt

Få et overblik over de mange mødemuligheder på Tivoli Hotel & Congress Center.

Download kapacitetsoversigt

Se vores mødepakker

Dagmøde

Let dagmøde

Let dagmøde 8-17

Isvand og frugt

Kaffe og te ad libitum

Morgenmad: Croissant/Tebirkes & juice*

Frokost: Foccacia-/ciabatta-boller & sodavand*

Eftermiddag: Kage & juice*

*Der beregnes hhv. 1 croissant/tebirkes, 1 stk. kage og 1½ foccacia-bolle pr. deltager.Til frokosten er 1 sodavand pr. deltager inkluderet.

Heldagsmøde

Heldagsmøde 8-23

Teknisk bistand ved opstart

Isvand og frugt

Kaffe og te ad libitum

Morgenbuffet

Frokost inkl. 1 øl eller vand

Kagebuffet

2-retters middag chef choice (eksklusiv drikkevarer)

Konferencedøgn

Konferencedøgn

Isvand og frugt

Kaffe og te ad libitum

Morgenmad: Croissant/Tebirkes & juice*

Frokost: Foccacia-/Ciabatta-boller & sodavand*

Eftermiddag: Kage & juice*

Overnatning i et af vores skønne værelser inkl. morgenmadsbuffet

Der beregnes hhv. 1 croissant/tebirkes, 1 stk. kage og 1½ foccacia bolle pr. deltager. Til frokosten er 1 sodavand pr. deltager inkluderet.

Et skræddersyet møde fra vores ekspertteam?

Vi har et stort konferenceteam med masser af ekspertviden inden for møde- og konferenceplanlægning, som står klar til at hjælpe med dit næste event. Vi har mere end 50 spektakulære møde- og konferencelokaler og en imponerende kongressal med plads til op til 2.400 personer, der passer til stort set alle møde- og event-setups.

Har du brug for inspiration, eller har du en særlig mødeopsætning i tankerne, så kontakt vores mødeteam allerede i dag. Vi følger til dørs, så du føler dig i sikre hænder hele vejen igennem.

Kontakt vores konferenceteam nu:

+45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.