Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center er vores helt unikke 4-stjernede luksushotel og et af de største og mest spektakulære kongressteder i København – tæt på både Hovedbanegården, Rådhuspladsen og flere seværdigheder. Vi råder over mere end 50 møde- og konferencelokaler samt en stor kongressal, og har sammenlagt en mødekapacitet på op til 5.500 gæster, Tivoli Congress Hall alene kan huse op til 2.400 gæster.

Tivoli Hotel & Congress Center er designet af Kim Utzon Arkitekter og inspireret af Tivolis fantastiske udsmykning og atmosfære. Med luksusfaciliteter og et særskilt møde- og konferenceteam kan vi hjælpe med netop den konference, kongres, firmafest eller udstilling, du planlægger. Uanset mødestørrelse og deltagerantal.

Der er masser af mulighed for lækre madoplevelser på hotellets restauranter, der dækker bl.a. MASH Penthouse, Skybar Sticks’n’Sushi og Tivoli Brasserie. Nogle med udsigt over Københavns tage fra 12. etage.

Mulighederne er mange på det flotte kongreshotel, og du kan få det fulde overblik på mødestedets egen hjemmeside lige her.

Kapacitetsoversigt

Få et overblik over de mange mødemuligheder på Tivoli Hotel & Congress Center.

Download kapacitetsoversigt

Se vores mødepakker

Dagmøde

Mødelokale fra kl. 08:00-17:00

Lokaleleje for plenumlokale

Standard av-udstyr

Teknisk bistand ved opstart

Isvand og frugt

Kaffe og te ad libitum

Morgenpause

Frokost inkl. sodavand

Eftermiddagspause

Se flere dagmødepakker her.

Heldagsmøde

Heldagsmøde kl. 08:00-23:00

Lokaleleje for plenumlokale

Teknisk bistand ved opstart

Isvand og frugt

Kaffe og te ad libitum

Morgenpause

Frokost inkl. sodavand

Eftermiddagspause

2-retters middag efter køkkenchefens valg (eksklusiv drikkevarer)

Se flere mødepakker for Tivoli Hotel & Congress Center her

Se flere mødepakker

Et skræddersyet møde fra vores ekspertteam?

Vi har et stort konferenceteam med masser af ekspertviden inden for møde- og konferenceplanlægning, som står klar til at hjælpe med dit næste event. Vi har mere end 50 spektakulære møde- og konferencelokaler og en imponerende kongressal med plads til op til 2.400 personer, der passer til stort set alle møde- og event-setups.

Har du brug for inspiration, eller har du en særlig mødeopsætning i tankerne, så kontakt vores mødeteam allerede i dag. Vi følger til dørs, så du føler dig i sikre hænder hele vejen igennem.

Kontakt vores konferenceteam nu:

+45 3268 4000
tivolihotel@arp-hansen.dk