Den Blå Planet i København

På Den Blå Planet i København kan du i påskeferien få et utroligt indblik i livet under havets overflade. En oplevelse for både de største og mindste i familien.

Livet under havets overflade har altid imponeret og fascineret mennesker over hele verden. Et rigt plante- og dyreliv, der tiltrækker sig interesse fra folk i alle aldre. Helt ud til havet i Kastrup ved København ligger Den Blå Planet, tidligere kendt som Danmarks Akvarium. Et mekka for folk, der elsker fisk, farver og det smukke liv, som søer og have over hele verden byder på.

Nordeuropas største akvarium

Hvis I skal nå hele vejen rundt, skal der afsættes mere end et par timer til at få alle oplevelserne med på Den Blå Planet. Med flere tusinder dyr og et enestående planteliv fordelt på syv millioner liter vand i forskellige akvarier er det let at komme til at bruge hele dagen på at betragte al herligheden.

Faktisk er Den Blå Planet Nordeuropas største akvarium, og den mangfoldige repræsentation af alle arter fra nær og fjern gør det til en unik attraktion for både danskere og turister.

Påskeferie på Den Blå Planet

Den Blå Planet har sine egne forskere ansat, som hver dag søger efter ny viden fra havet. Det betyder, at akvariet altid er på forkant med udviklingen fra den spændende verden under overfladen. Udviklingen i fiske- og plantelivet har stor betydning for os mennesker. Derfor er forskningen ikke blot et spørgsmål om at finde nye, sjove og flotte fisk, men i lige så høj grad for at overvåge udviklingen.

Lær om havets mysterier i påskeferien

Forskningen bliver løbende tilføjet det fantastiske akvarium i København, så du og familien kan lære noget nyt, uanset om I lægger vejen forbi i jeres påskeferie 2025 eller på et andet tidspunkt.

Skøn natur og tæt på København

Det er de færreste hovedstæder, som ligger helt ud til vandet, og på den måde er Den Blå Planet i København også helt speciel. Det giver noget særligt at være så tæt på de naturlige omgivelser.

Efter turen rundt blandt alverdens fisk og dyr kan du nyde den smukke udsigt over Øresund og eventuelt snuppe lidt mad eller drikke fra Spisestedet ØST.

Den Blå Planet: Pris og åbningstid

Åbningstider: Se åbningstiderne på Den Blå Planets hjemmeside

Pris: Det kan betale sig at købe billetterne online, da I kan spare penge på billetten og komme hurtigere ind, hvis der er kø ved betalingslugen. Se priser på entré

Praktisk: Der er gode puslefaciliteter, parkeringsmuligheder og andet, som kan blive nødvendigt, når børnefamilien er på tur. Alle detaljer findes på hjemmesiden.

Kombinerer du turen med en lille påskeferie i København, er der masser af hoteller i alle prisklasser, så du helt sikkert finder noget, der matcher jeres behov.

Få flere idéer til årets påskeferie.


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene