Stella Polaris 2023 i København

Til juli og august 2023 er du inviteret til det årlige chill-out musik-event i Frederiksberg Have – Stella Polaris. For mange er det blevet en tradition at være en del af den helt unikke sommerstemning, der hersker på netop denne dag. Haven omdannes til en festival med lækre toner og positive vibes. Er det første gang, du skal opleve Stella Polaris? Så kan du godt begynde at glæde dig…

Hvad er Stella Polaris

For dig, der aldrig har hørt om Stella Polaris, kan vi fortælle, at Stella Polaris har fået sit navn efter Nordstjernen og er et kæmpe udendørs musikarrangement. På Stella Polaris er entréen gratis, og musikken vil hele dagen spille på de forskellige scener, der er sat op i Frederiksberg Have. Det er ikke kun København, der får æren af Stella Polaris. Aarhus, Sønderborg og Kolding inviterer også til denne store havefest. Er du en rigtig Stella Polaris-entusiast kan du nå dem alle.

Den første Stella Polaris-festival foregik i Aarhus i 1997. Siden er festivalen vokset sig større i takt med, at interessen er øget. Arrangementet er børnevenligt, selvom festivalen tiltrækker rigtig mange mennesker. Det er nemlig de færreste, der kan sige nej til en hyggelig dag med glad sommerstemning og skøn musik. Vejret har en del at sige, når musikken spiller, og der er dømt picnic i haven.

Skal du med til Stella Polaris?

Der er mange, der vælger at kombinere festivalen med en miniferie i København. I starten af august er vejret nemlig ofte godt, og intet slår København på en solskinsdag.

Hvis du skal til årets Stella Polaris event kan du med fordel snuppe 1-2 nætter på et af vores centralt beliggende hoteller i København placeret på de bedste adresser i centrum af København. 

Alle vores hoteller har:

Prisgaranti
Gratis Wi-Fi
Gode hoteltilbud
Lækker morgenmad


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene