Tivoli Hotel & Congress Center

Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center

Bag Tivolis ikoniske søjleindgang gemmer sig en magisk verden af finkultur og forlystelser, der kan gøre alle, børn som voksne, betagede og begejstrede. Og det kan kaste os ind i et univers, som fornøjer, aktiverer vores sanser, giver os et velfortjent break fra hverdagens rutiner og engagerer os på nye måder. Tivoli Hotel & Congress Center er inspireret af dét spektakulære og gennemførte univers – for vores vigtigste opgave er at kombinere forretning og forkælelse med romantik og underholdning.

Vi tilbyder alt lige fra skræddersyede, miljømærkede mødefaciliteter til smagsoplevelser i skyline-højde. Du kan også opleve farverigt, illusionistisk kunst og eventyrlige events og legerum. Sagt med andre ord arbejder vi hver dag på at kunne tilbyde både businessfolk og børnefamilier et komplet hotelophold – og dét arbejde ser ud til at være værdsat, da vi i 2022 blev kåret som Københavns bedste hotel. Velkommen!

Et hotel med himmelhøj udsigt, events og eventyr

Skønt København lokker med sine mange must-sees, trendy restauranter og grønne oaser, behøver du ikke bevæge dig uden for Tivoli Hotel & Congress Center for at få én på opleveren. For hele året rundt er der fri adgang til vores fitnesscenter, swimmingpool, sauna og legerum. Hvis du overnatter på et Executive-værelse eller opefter, har du fri adgang til vores Executive Lounge og Executive Breakfast-restaurant. På toppen af København og med udsigt til det levende bybillede, kan du også spise smørmøre bøffer på MASH Penthouse og sirlig sushi hos Skybar Sticks’n’Sushi.

Hos os kan du og børnene også samle på fælles minder under ferier og højtider. Vi arrangerer bl.a. æggejagt i påskeferien og sørger for, at I kan møde den gavmilde og lattermilde julemand i december måned. Mulighederne er mange…

Overnat i Tivoli-tårne med udsigt til vand og by

Du kan genkende vores hotel på dets to tårne, Harbour Tower og City Tower – særligt om aftenen, hvor de lyser op i farvestrålende kvadrater. City Tower har bl.a. udsigt til det københavnske bybillede, og Harbour Tower giver bl.a. vue til Kalvebod Brygge, som har det bølgende vandspejl i Københavns Havn som baggrund. Vores 679 værelser fordeler sig i de to tårne, og alle værelserne byder på et råt, nordisk design af træ og lyse, bløde nuancer.

Udforsk et finurligt hotelunivers

Et gennemført univers ligger i de finurlige detaljer. Så dém har vi selvsagt også tænkt ind i hotellets udsmykning. Derfor vil du bl.a. blive mødt af kalejdoskopisk kunst, en majestætisk statue af H.C. Andersen og flere af hans folkekære fortællinger, sort-hvide Pjerrot-silhuetter og sølvskinnende Columbine-dansere. Hotellet gemmer også på farveskiftende fyrværkeri og mekaniske blomster, der folder deres kronblade ud… og lukker sig sammen igen. Ja, vores hotel gemmer på mange Tivoli-associationer og legende ledetråde. Kan du få øje på dem?
Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen
Fisketorvet

Fisketorvet Shoppingcenter er beliggende ved havnefronten. Med sine 120 butikker, adskillige caféer og restauranter er centret et af Danmarks største.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Planetariet

Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien om stjernehimlen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte udstilling eller tag en tur i "Rumteatret", som med sine 1.000 kvadratmeter leverer særlige filmoplevelser.

Læs mere

Rådhuspladsen | Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: VisitCopenhagen
Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad i det centrale København, der tiltrækker alt fra børnefamilier, motionssvømmere til strandløver fra hele byen.

Tivoli Hotel & Congress Center ligger tæt på Københavns Havn og ca. 1 km fra Københavns Hovedbanegård.

Værelser og suiter

Standard

Vores Standard-værelser er et oplagt valg til dig, der ønsker et prisvenligt værelse i eventyrlige og uforstyrrede rammer. For de lyse værelser, som bærer en rød tråd af Tivolis farver, mønstre og berømte figurer, giver udsigt til enten bybilledet, oasen i Det Grønne Strøg eller Islands Brygge. Desuden byder værelset på bl.a. tv, minibar og gratis kaffe og te. Du kan vælge et Standard-værelse som både enkeltværelser og dobbeltværelser.

Enkeltværelse: 15 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Dobbeltværelse: 20 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Superior

Vores Superior-værelser skaber de rette rammer for dig, der ønsker et eventyrligt og uforstyrret værelse med mere plads, end hvad du finder på vores Standard-værelser. Vores Tivoli-inspirerede Superior-værelser giver en enestående vinduesudsigt til enten det københavnske bybillede, oasen på Det Grønne Strøg eller Islands Brygge.

Du kan også glæde dig til tv, minibar, strygesæt samt gratis te og kaffe. Vi tilbyder Superior-værelser som både enkeltværelser og dobbeltværelser.

Enkeltværelse: 18 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Superior King: 25 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Deluxe King

Vores Deluxe King-værelser er et oplagt valg til dig, der sætter pris på et luksuriøst opløft og mere plads, end hvad du finder på vores traditionelle Superior-værelser. For hér venter dig en stor dobbeltseng og et smukt vinduesparti, der giver udsigt til enten det summende storbyliv eller oasen på Det Grønne Strøg. Du kan også nyde en afslappet stund i værelsets to lænestole og desuden forvente tv, minibar og strygesæt.

Dobbeltværelse: 23 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Executive

Vores Executive-værelser er det eksklusive valg til dig, der sætter pris på en åben og vid udsigt til et summende liv, grønne oaser og havnefronter. Disse lyse værelser ligger fra 6.-11. etage og giver en gulv-til-loft-udsigt til enten storbyen, Det Grønne Strøg eller Islands Brygge.

Her venter dig bl.a. også morgenkåbe, slippers, luksuriøse badeprodukter og velkomstvand ved ankomst. Som Executive-gæst kan du desuden nyde godt af vores Executive Lounge samt morgenbuffet og live-cooking-sektion i Executive Breakfast-restauranten på 11. etage.

Vi tilbyder Executive-værelser med enten en stor dobbeltseng eller to separate senge. NB: Hvis du ønsker to separate senge, skal du forespørge på dette i kommentarfeltet, når du foretager din booking.

Dobbeltværelse: 26 kvm og en dobbeltseng på 180 cm eller 2 senge à 90 cm.

Dobbeltværelse med hems: 30 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Deluxe og Junior Suiter

Vores Deluxe-værelse med hems er  det helt rette valg, hvis nu gerne vil nyde udsigten til det københavnske bybillede eller oasen på Det Grønne Strøg fra et privat fristed. Disse værelser er lyse og rummelige, og kommer med en hems med siddeplads og udsigt. Som gæst hér kan du også stille din ad libitum-hang til bl.a. ost & charcuteri, vin og friskbrygget kaffe i vores Executive Lounge og nyde godt af Executive Breakfast-buffeten og live-cooking i vores Tivoli View-restaurant på 11. etage. På værelset byder vi dig velkommen med velkomstvand ved ankomst, og du kan se frem til forkælelsesstunder, da der også venter dig en stor dobbeltseng, bløde morgenkåber, slippers og Karmameju-badeprodukter.

Vores Junior Suiter er det oplagte valg til dig, der sætter pris på gennemført luksus og vidstrakt udsigt til storbyens liv, grønne oaser og havnebassiner. De smukke Junior Suiter fordeler sig på 6.-10. sal og byder på gulv-til-loft-udsigt til enten byens tagtoppe, Det Grønne Strøg eller Islands Brygge.

Du kan desuden nyde godt af en inkluderet adgang til vores Executive Lounge, morgenbuffet og live-cooking-station i Executive Breakfast-restauranten. I Junior Suiten venter dig bl.a. en stor dobbeltseng, morgenkåbe, slippers, eksklusive badeprodukter samt vand ved ankomst.

Junior Suite: 31-35 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Suiter

Vores Suiter er det ideelle valg til dig, der ønsker et dekadent hotelophold på toppen af København. For i disse luksuriøse suiter kan du glæde dig til en panoramisk gulv-til-loft-udsigt enten over byen eller Islands Brygge. Derudover venter dig masser af selvforkælelse, da vi sørger for en flaske champagne og chokolade ved ankomst.

Suiterne inkluderer desuden adgang til vores Executive Lounge, morgenbuffet og live-cooking-station i Executive Breakfast-restauranten.

Suite: 40 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Familie

Vores Familieværelser er det ideelle til dig, der ønsker at tilbringe din tid i storbyen tæt på familien eller venneflokken i ekstra eventyrlige og rummelige rammer. De lyse værelser giver udsigt til enten bybilledet, oasen i Det Grønne Strøg eller Islands Brygge, der har havnen som baggrund.

Derudover kan du som minimum glæde dig til tv, minibar, strygesæt samt faciliteter med gratis te og kaffe. Vi tilbyder Familieværelser til både 3 og 4 personer. Derudover kan du vælge værelser, alt efter om du ønsker forbundne værelser, have et ekstra værelse til dine teenagebørn eller ét værelse, hvor I alle bor samlet.

Vores familieværelser til 4 personer fås i flere udgaver. Du kan forespørge i kommentarfeltet, når du foretager din booking, på at få et værelse på en høj etage (min. 6. etage), eller om, at få et værelse med en dobbeltseng på 180 cm.

Familieværelse til 3 personer: 21 kvm, dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm og en lænestol, der kan foldes ud til en sovesofa på 80 cm.

Familieværelse til 4 personer: 24 kvm, dobbeltseng på 160-180 cm og en sofa, der kan foldes ud til en sovesofa på 120 cm.

Dobbeltværelse inkl. to værelser ved siden af hinanden: 20 kvm pr. værelse, dobbeltsenge på 160 eller 2 senge á 80 cm pr. værelse. Værelserne vil være placeret overfor eller ved siden af hinanden.

Forbundne værelser: 40 kvm (20 kvm på hvert værelse), 2 dobbeltsenge à 160 cm og en sofa, der kan foldes ud til en sovesofa på 120 cm.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Handicapvenlige værelser

Vi tilbyder handicapvenlige værelser, der sikrer gæster med funktionsnedsættelse et både eventyrligt og komfortabelt ophold. For vores 9 handicapvenlige værelser byder på ekstra gulvplads og bevægelighed, både i soverum og på badeværelse, ekstra soveplads og brede dørkarme.

Desuden har toilettet høj siddehøjde, armstøtter, der kan klappes op og ned, samt bruseniche, som ligger plant med gulvet.

På værelset venter dig bl.a. også tv, aircondition, minibar samt gratis kaffe og te. Vi tilbyder handicapvenlige værelser som både Standard-, Family- og Executive-værelser.

Ønsker du et handicapvenligt værelse, booker du direkte på tlf. +45 3268 4210 eller på tivolihotel@arp-hansen.dk.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Allergivenlige værelser

Vi tilbyder allergivenlige værelser, som sikrer allergikere både en eventyrlig og ugeneret nattesøvn. For disse værelser byder på rå trægulve frem for gulvtæpper, dyne med fyld af hulfibre og bolster i bomuld/polyester samt puder med fyld af kuglefibre og bolster af bomuld/cambric. Af øvrige tekstiler i værelset finder du gardiner, sengetæppe, pyntepude samt stolebetræk i Alcatara-stof, som afviser støv og smuds.

Vi rengør værelserne med Oasis Pro, som er en grøn produktserie, og både sengetøj og håndklæder vasker vi separat hos Berendsen Textil, som udelukkende bruger allergivenlige vaskemidler.

Vores allergivenlige værelser er udstyret med aircondition, hvorfor vi fraråder gæster med støvmideallergi at bruge anlægget, da det spreder støv i værelset.

Ønsker du at vide mere eller booke et allergivenligt værelse, kan du kontakte os på +45 3268 4010 eller på tivolihotel@arp-hansen.dk.

Læs mere om værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Faciliteter og services

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Aircondition på alle værelser
 • Check-in fra kl. 15:00
 • Check-out før kl. 12:00
 • Morgenbuffet på hverdage kl. 06:30-10:00
 • Morgenbuffet i weekenden kl. 07:00-10:30  
 • Swimmingpool
 • Fitnesscenter
 • 3 restauranter
 • Bar
 • Safetyboks på alle værelser
 • Allergivenlige værelser
 • Elevator
 • 24-timers reception
 • Roomservice alle dage kl. 12:00-21:30
 • Bagageopbevaring
 • Cykel- og biludlejning
 • Businesscenter 
 • Vaske- og renseservice samme dag
 • Skopudsemaskine
 • Medlem af mærkeordningen: God Adgang
 • Medlem af Hjertestarter-netværket
 • Morgenvækning

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2 
1577 København V, Danmark
Tlf. +45 3268 4000
tivolihotel@arp-hansen.dk
Besøg hjemmesiden

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene