Gentofte Hotel

Velkommen til Gentofte Hotel

I Gentofte, lige nord for København, ligger et aflangt, solgult hotel fra 1600-tallet, som er – og har været gennem mange årtier – et samlingspunkt for byens borgere og deres nærmeste.

Hér, i hotellets højloftede og velholdte festlokaler, holder generationer af familier traditionerne i hævd. De fejrer alt lige fra barnedåb og runde fødselsdage til fester for unge generationer, der har taget det første skridt ind i de voksnes rækker, og par, der netop har erklæret deres evige kærlighed til hinanden ved alteret.

Ja, hotellet er et førstevalg for mange af de lokale, fordi det er forbundet med nostalgi og minder. Og dét gør os varme om hjertet. For Gentofte Hotel var det første hotel, som vores grundlægger, Alf Arp-Hansen, købte i 1960. Det blev samtidig hér, i hans egen fødeby, hvor frøet til det, der i dag er en familieejet hotelkæde, blev sået og begyndte at spire.

Derfor glæder vi os til at byde dig varmt velkommen her bag de nostalgiske mure! 

I gåafstand fra fredet sø og grønne åndehuller

Gentofte er en by med en sjælden kombination af forstadsidyl og forretningsliv. Som gæst på Gentofte Hotel befinder du dig derfor i smørhullet af naturskønne områder, lokal historie, butikker og caféer. Der er dog særligt én grund til, at vi bryster os af vores beliggenhed. Og den grund hedder Gentofte Sø. 

Søen ligger omkranset af grønne arealer og snoede grusstier – og udgør derfor byens rekreative område. Her kan du gå eller løbe en tur på 2,5 km rundt om søen, mens du betragter dens stille vandspejl, lytter til fløjt og vingebask fra utallige fuglearter eller nyder solnedgangen, når den farvelægger himlen og vandet med et flammeagtigt skær. Særligt om sommeren tiltrækker søen både danske og udenlandske turister, der nyder deres madpakker, leger på legepladsen eller sætter sig for enden af de små træmoler, med tåspidserne i vandoverfladen, og giver sig hen til solens varme. Ja, Gentofte Sø er på mange måder et besøg værd. Igen og igen. 

Det er Bernstorff Slotshave også. For hér, blot 5 minutter på gåben fra Gentofte Hotel, kan du opleve et botanisk minde om en rokoko-inspireret slotshave fra 1760’erne.

Omgiv dig af stedets ånd og natur

Da Gentofte Hotel slog dørene op for de første gæster i 1961, havde vores grundlægger, Alf Arp-Hansen, givet hotellet en kærlig og omhyggelig hånd, men samtidig formået at bevare dets oprindelighed. Han var både murermester og kunstmaler – og besad derfor også en naturgiven glæde og tæft for stedets ånd og historier.

De værdier viger vi ikke fra, idet vi løbende holder hotellet ved lige og puster nyt liv i de gamle mure. Som vores gæst bliver du derfor mødt af lyse, luftige rammer og farver, som matcher den omkringliggende natur og botanik. 

Ud over den solgule farve får hotelfacaden sit særlige kendetegn fra vinduerne, der er placeret i tæt geled. De gør også gavn bag murene, da de inviterer masser af dagslys indenfor i alle rum og værelser.

Hold udbytterige møder og konferencer hos os

Vidste du, at gående møder og frisk luft er vejen til problemløsninger og skarpe idéer?

Det kan du drage fordel af, når du holder dine møder og konferencer hos os. For du og dine mødegæster kan begive jer ud på en gåtur rundt om Gentofte Sø – både når flora og fauna folder sig ud, og når de visne blade og sneen knaser under skoene. Fordelene stopper dog ikke her.

For den kreative tænkning fortsætter faktisk, når I sætter jer tilbage til mødebordet. Vi gør selvsagt også vores for at sikre, at I holder effektiviteten og humøret højt inden døre. For vi tilbyder flere forskellige mødepakker, der bl.a. inkluderer av-udstyr samt frokost, vand, kaffe og te ad libitum samt søde og salte snacks.

Start dagen med morgenbuffet – og rund den af med gourmetmad

Som gæst på Gentofte Hotel kan du stille dagens første sult i vores morgenmadsrestaurant, hvor vi hver dag stiller an med en varieret morgenbuffet. Du kan bl.a. fylde tallerkenen med friskbagt brød og sødt bagværk, ost og marmelader, æg, skåret grønt og frugt, yoghurt og et bredt udvalg af gryn, mysli og tørret frugt.

Under vores røde tegltag ligger også Restaurant Jordnær, som forkæler dig med gourmetretter, der har fået rosende ord fra både danske og internationale madkendere. Restauranten bruger nordiske råvarer og ingredienser fra naturens spisekammer og selvsåede køkkenhave – og forvandler dem til gourmetretter. Vi anbefaler at booke bord i god tid.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Bernstorff Slotshave

Bernstorff Slotshave blev anlagt af Bernstorff-familien i slutningen af 1700-tallet. Haven er anlagt i rokokostil og var i begyndelse en herskabshave, inden det blev til en folkepark.

Gentofte Sø

Gentofte Sø er en parksø med en stor fiskebestand, der gør søen særdeles egnet til lystfiskeri.

Beliggenhed

Fra Gentofte Hotel er der en række offentlige transportmuligheder:


 • Gratis parkeringspladser tilknyttet hotellet
 • 600 m til Gentofte Station (S-tog)
 • Busstoppested direkte ude foran hotellet m til nærmeste bus (Bus 169, 176)

Faciliteter og services

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Check-in fra kl. 15.00
 • Check-out før kl. 12.00
 • Morgenbuffet på hverdage kl. 06.30-09.30
 • Morgenbuffet i weekenden kl. 07.00-10.00
 • Gourmetrestaurant Jordnær*
 • Gratis parkering
 • Elevator
 • 24-timers reception
 • Cykel- og biludlejning
 • Møde- og konferencelokaler
 • Selskabsfaciliteter
 • Gratis brug af computer i lobby 
 • Vaske- og renseservice
 • Røgfrit hotel
 • Morgenvækning
   
*Vi gør opmærksom på, at bordbestilling oftest er nødvendigt.

Gentofte Hotel

Gentoftegade 29
2820 Gentofte, Danmark
Tlf. +45 3968 0911
gentoftehotel@arp-hansen.dk

Besøg hjemmesiden

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.