Gentofte Hotel

Velkommen til Gentofte Hotel

I Gentofte, lige nord for København, ligger et aflangt, solgult hotel fra 1600-tallet, som er – og har været gennem mange årtier – et samlingspunkt for byens borgere og deres nærmeste.

Hér, i hotellets højloftede og velholdte festlokaler, holder generationer af familier traditionerne i hævd. De fejrer alt lige fra barnedåb og runde fødselsdage til fester for unge generationer, der har taget det første skridt ind i de voksnes rækker, og par, der netop har erklæret deres evige kærlighed til hinanden ved alteret.

Ja, hotellet er et førstevalg for mange af de lokale, fordi det er forbundet med nostalgi og minder. Og dét gør os varme om hjertet. For Gentofte Hotel var det første hotel, som vores grundlægger, Alf Arp-Hansen, købte i 1960. Det blev samtidig hér, i hans egen fødeby, hvor frøet til det, der i dag er en familieejet hotelkæde, blev sået og begyndte at spire.

Derfor glæder vi os til at byde dig varmt velkommen her bag de nostalgiske mure! 

I gåafstand fra fredet sø og grønne åndehuller

Gentofte er en by med en sjælden kombination af forstadsidyl og forretningsliv. Som gæst på Gentofte Hotel befinder du dig derfor i smørhullet af naturskønne områder, lokal historie, butikker og caféer. Der er dog særligt én grund til, at vi bryster os af vores beliggenhed. Og den grund hedder Gentofte Sø. 

Søen ligger omkranset af grønne arealer og snoede grusstier – og udgør derfor byens rekreative område. Her kan du gå eller løbe en tur på 3 km rundt om søen, mens du betragter dens stille vandspejl, lytter til fløjt og vingebask fra utallige fuglearter eller nyder solnedgangen, når den farvelægger himlen og vandet med et flammeagtigt skær. Særligt om sommeren tiltrækker søen både danske og udenlandske turister, der nyder deres madpakker, leger på legepladsen eller sætter sig for enden af de små træmoler, med tåspidserne i vandoverfladen, og giver sig hen til solens varme. Ja, Gentofte Sø er på mange måder et besøg værd. Igen og igen. 

Det er Bernstorff Slotshave også. For hér, blot 5 minutter på gåben fra Gentofte Hotel, kan du opleve et botanisk minde om en rokoko-inspireret slotshave fra 1760’erne.

Omgiv dig af stedets ånd og natur

Da Gentofte Hotel slog dørene op for de første gæster i 1961, havde vores grundlægger, Alf Arp-Hansen, givet hotellet en kærlig og omhyggelig hånd, men samtidig formået at bevare dets oprindelighed. Han var både murermester og kunstmaler – og besad derfor også en naturgiven glæde og tæft for stedets ånd og historier.

De værdier viger vi ikke fra, idet vi løbende holder hotellet ved lige og puster nyt liv i de gamle mure. Som vores gæst bliver du derfor mødt af lyse, luftige rammer og farver, som matcher den omkringliggende natur og botanik. 

Ud over den solgule farve får hotelfacaden sit særlige kendetegn fra vinduerne, der er placeret i tæt geled. De gør også gavn bag murene, da de inviterer masser af dagslys indenfor i alle rum og værelser.

Start dagen med morgenbuffet – og rund den af med gourmetmad

Som gæst på Gentofte Hotel kan du stille dagens første sult i vores morgenmadsrestaurant, hvor vi hver dag stiller an med en varieret morgenbuffet. Du kan bl.a. fylde tallerkenen med friskbagt brød og sødt bagværk, ost og marmelader, æg, skåret grønt og frugt, yoghurt og et bredt udvalg af gryn, mysli og tørret frugt.

Under vores røde tegltag ligger også Restaurant Jordnær, som forkæler dig med gourmetretter, der har fået rosende ord fra både danske og internationale madkendere. Restauranten bruger nordiske råvarer og ingredienser fra naturens spisekammer og selvsåede køkkenhave – og forvandler dem til gourmetretter. Vi anbefaler at booke bord i god tid.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Photo by: Mehdi-Thomas BOUTDARINE | Source: Unsplash
Bernstorff Slotshave

Bernstorff Slotshave blev anlagt af Bernstorff-familien i slutningen af 1700-tallet. Haven er anlagt i rokokostil og var i begyndelse en herskabshave, inden det blev til en folkepark.

Photo by: Uniq Trek | Source: Unsplash
Gentofte Sø

Gentofte Sø er en parksø med en stor fiskebestand, der gør søen særdeles egnet til lystfiskeri.

Gentofte Hotel ligger nær natur, shoppemuligheder og transportmuligheder. Fra hotellet er der en række offentlige transportmuligheder:


 • Gratis parkeringspladser tilknyttet hotellet
 • 600 m til Gentofte Station (S-tog)
 • Busstoppested direkte ude foran hotellet m til nærmeste bus (Bus 169, 176)

Værelser og suiter

Som gæst på Gentofte Hotel er du tæt på skov og sø. Og hvis dé to naturskabte åndehuller får dig til at slappe af og nyde nuet, vil du føle dig godt tilpas i vores indre rammer. For hér, bag vores 350 år gamle og solgule mure, træder dagslyset, de omkringliggende naturfarver og stilheden med ind i hotellets 98 værelser. Vi tilbyder værelser inden for fem kategorier, som du tilmed kan booke med allergivenligt interiør.

Standard

Hvis du er på udkig efter et prisvenligt værelse med masser af lysindfald, er vores Standard-værelser det rigtige valg for dig. Hér venter dig bl.a. også et tv, hårtørrer, badeprodukter samt skrivebord og stol, som ud over naturen og forstadsroen på den anden side af vinduet giver plads til arbejde og fordybelse. Du kan vælge et Standard-værelse som enten et enkeltværelse, mindre dobbeltværelse eller dobbeltværelse, hvor sidstnævnte er redt op med enten en dobbeltseng eller to separate senge.

Enkeltværelse: 14 kvm og en enkeltseng på 120-140 cm.

Mindre dobbeltværelse: 14 kvm og en dobbeltseng på 140 cm.

Dobbeltværelse: 21 kvm og 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på Gentofte Hotel

Superior

Vil du gerne bo på et rummeligt værelse med masser af lysindfald, kan du med fordel vælge et af vores Superior-værelser. Hér kan du fx også nyde underholdende stunder, da værelset byder på både tv og gratis Wi-Fi. Derudover venter dig gratis kaffe- og te-faciliteter, hårtørrer samt skrivebord og stol. Vi tilbyder Superior-værelser som både enkeltværelser og dobbeltværelser, hvor sidstnævnte er redt op med to separate senge.

Enkeltværelse: 21 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Dobbeltværelse: 21 kvm og 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på Gentofte Hotel

Executive

Hvis du er på udkig efter et eksklusivt og rummeligt værelse, som indbyder til selvforkælelse, kan vi anbefale vores Executive-værelser. Disse kvistværelser inviterer masser dagslys indenfor og ved ankomst venter dig kildevand, morgenkåbe og slippers. Du har også glæde af en dobbeltseng, tv, kaffe- og te-faciliteter samt gratis Wi-Fi. Alle Executive-værelser er indrettet med trægulve, som, ud over at give rummet en nordisk ’vibe’, sikrer dig en allergivenlig nattesøvn.

Dobbeltværelse: 21-24 kvm og en dobbeltseng på 160 cm.

Læs mere om værelser på Gentofte Hotel

Suiter

Ønsker du et luksuriøst og rummeligt værelse, som inspirerer til selvforkælelse, er vores Suiter det ideelle valg til dig. I disse luksusrammer er der plads til både at nyde selskabelige stunder og opholde sig uforstyrret, da suiterne byder på sofahjørne i ét rum og soveværelse med en dobbeltseng i det andet rum. Begge værelser er indrettet med tv. Derudover kan du forkæle dig selv med et varmt skumbad, morgenkåbe, slippers samt gratis kaffe og te.

Suite: 35 kvm og en dobbeltseng til 160 cm.

Læs mere om værelser på Gentofte Hotel

Familieværelser

Ønsker du at nyde forstadens idyl og din families eller venners selskab under hele dit hotelophold, er vores Familieværelser ideelle til jer. Her kan I bl.a. glæde jer til digital underholdning, da værelset byder på både tv og gratis Wi-Fi. Vi tilbyder Familieværelser som både 3-personers værelser og 4-personers værelser.

Familieværelse til 3 personer: 21 kvm, 2 enkeltsenge à 80 cm og 1 ekstra opredning på 80 cm.

Familieværelse til 4 personer: 21 kvm, 2 enkeltsenge à 80 cm og 2 ekstra opredninger.

Læs mere om værelser på Gentofte Hotel

Faciliteter

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Check-in fra kl. 15:00
 • Check-out før kl. 12:00
 • Morgenbuffet på hverdage kl. 06:30-09:30
 • Morgenbuffet i weekenden kl. 07:00-10:00
 • Michelinrestaurant Jordnær*
 • Gratis parkering
 • Elevator
 • 24-timers reception
 • Fitnesscenter
 • Cykel- og biludlejning
 • Selskabsfaciliteter
 • Gratis brug af computer i lobby 
 • Vaske- og renseservice
 • Røgfrit hotel
 • Morgenvækning

*Vi gør opmærksom på, at bordbestilling er nødvendigt.

Gentofte Hotel

Gentoftegade 29
2820 Gentofte, Danmark
Tlf. +45 3968 0911
gentoftehotel@arp-hansen.dk

Besøg hjemmesiden

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene