Udsigt over Købehavns Havefront ved skumringstid om aftenen | Photo by: Christian Arp-Hansen | Source: Christian Arp-Hansen

Arp-Hansen Hotel Group

Velkommen til Københavns største hotelkæde

Arp-Hansen Hotel Group har mere end 5000 værelser & suiter i København og Aarhus, og dækker cirka 22% af værelseskapaciteten i København. Ligesom vi råder over 100 møde- og konferencelokaler samt én kongressal.

Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller, der omfatter:

Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt Københavns luksus hostels, Steel House Copenhagen og Next House Copenhagen.


Hoteller med charme og stil på de bedste adresser i København og Aarhus

Arp-Hansen Hotel Group har kvalitet som nøgleord, og vi sætter en ære i at levere kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Vores hoteller tilbyder en høj standard i værelser, morgenmad og på de bedste beliggenheder. Arp-Hansen Hotel Group dyrker den enkelte hotelbygnings særkender, det omkringliggende miljø og den historiske baggrund. Hotellerne er i topklasse, og som gæst er her alt, hvad hjertet begærer; både hvad angår de mange faciliteter på hotellerne og byens tilbud lige rundt om hjørnet.

Vores målsætning: At være blandt de bedste i branchen, når det gælder kvalitet og service, samt tilfredshed hos gæster og medarbejdere.
Vores strategi: At udvikle og drive spændende hotelprojekter.

Vores filosofi

Unikke bygninger
Unik beliggenhed
Unikke hoteller på de bedste adresser

Se vores hoteller

Vores historie

Fra 0 til mere end 5000 værelser & suiter på 60 år
Læs vores historie

Vores organisation

Organisationsplan
Se vores organisationsplan

Vores værdigrundlag

Hos os er du hjemme, når du viser tillid, nærvær og er ambitiøs
Se vores karrieremuligheder

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene