Arp-Hansen Hotel Group

Velkommen til Københavns største hotelkæde

Vågner du op på et af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller, befinder du dig ikke kun på en af de bedste adresser i København eller Aarhus men også på et helt unikt hotel, som er skræddersyet til dig og dine behov.

Arp-Hansen Hotel Groups har i mere end 50 år været kendetegnet ved at dyrke den bedste beliggenhed og den højeste kvalitet af hoteller. Der tænkes i enestående hotelløsninger og alsidige værelser til at tilfredsstille de flestes behov og pengepung.

Vi går aldrig på kompromis hverken med stil, kvalitet eller service

Arp-Hansen Hotel Group dyrker den enkelte hotelbygnings særkender, det omkringliggende miljø og den historiske baggrund. Hotellerne er i topklasse, og som gæst er her alt, hvad hjertet begærer; både hvad angår de mange faciliteter på hotellerne og byens tilbud lige rundt om hjørnet.

Nyhed

Arp-Hansen Hotel Group har overtaget den ikoniske ejendom Falck-huset i Bernstorffsgade 27 (nærmeste nabo til Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade og Polititorvet).

Vi er i gang med at ombygge ejendomskomplekset til et pulserende luksushostel ved navn ”Next House Copenhagen”. Forventet åbning efterår 2021.

Velkommen til


Hoteller med charme og stil på de bedste adresser i København og Aarhus

Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller, der omfatter:

Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt Københavns luksus hostel, Steel House Copenhagen.

Arp-Hansen Hotel Group dækker cirka 21% af værelseskapaciteten i København og råder desuden over 100 møde- og konferencelokaler samt én kongressal.

Arp-Hansen Hotel Group har mere end 5000 værelser & suiter i København og Aarhus.

Vores målsætning: At være blandt de bedste i branchen, når det gælder kvalitet og service, samt tilfredshed hos gæster og medarbejdere.
Vores strategi: At udvikle og drive spændende hotelprojekter.

Vores filosofi

Unikke bygninger
Unik beliggenhed
Unikke hoteller på de bedste adresser

Se vores hoteller

Vores historie

Fra 0 til mere end 5000 værelser & suiter på 60 år
Læs vores historie

Vores organisation

Organisationsdiagram pr. 1. maj 2021
Se vores organisationsdiagram

Vores værdigrundlag

Hos os er du hjemme, når du viser tillid, nærvær og er ambitiøs
Se vores karrieremuligheder

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.