Hoteller med parkering i København

Som gæst i en anden by er det rart at have bil, så man let kan komme fra A til B. Det giver dig også muligheden for at kunne tage på turer udenfor København, og er du på forretningsrejse skal du ikke bekymre dig om at skulle gå langt for at komme til din bil.

Vi ved, at der er en stor frihed i at bo på et hotel med parkering og har derfor på næsten alle vores hoteller lavet en fast favorabel aftalepris for det enkelte hotel. Så slipper du også for at lede efter en p-plads, hvilket er en stor fordel, når der er myldretid i København.

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen
Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen er placeret bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront og er byens nye luksus hostel.

Oversigt over parkering på hotellerne

Næsten alle vores hoteller tilbyder enkelte private parkeringspladser eller adgang til parkeringshuse. Nedenfor har vi samlet en oversigt over de parkeringsmuligheder vi tilbyder på de forskellige hoteller i København.

Phoenix Copenhagen parkering

Phoenix Copenhagen har 4 p-pladser tilknyttet hotellet som kan benyttes efter ”først til mølle princippet”. Døgnpris er  . Disse pladser er ikke mulige at reservere, men I kan henvende jer i receptionen ved ankomst.

Hvis ikke vi har plads, henviser vi til det offentlige p-hus på den anden side af gaden (Jeudan i Dronningens Tværgade 4), hvor vi har aftalepris på   per døgn (normalpris i p-hus er  ). Læs mere om hotellets parkering her.

71 Nyhavn parkering

71 Nyhavn Hotel råder over nogle få parkeringspladser bag hotellet. Parkeringen koster   pr døgn. Hotellet samarbejder med Jeudan parkeringshus under Kvæsthusmolen. Parkeringshuset er åbent og døgnbemandet alle ugens dage. Læs mere om hotellets parkering her.

Imperial Hotel parkering

På Imperial Hotel har vi mulighed for at tilbyde vores gæster parkering hos Steel House Copenhagen, der ligger 120 meter fra Imperial Hotel. Parkeringskælderen drives af Q-Park og indkørslen er placeret i Nyropsgade 36-38, 1602 København V. Læs mere om hotellets parkering her.

The Square parkering

Hotel The Square råder over et begrænset antal pladser på selve hotellet. Under hotellet ligger parkeringshuset OnePark, åben 07:00 – 24:00. Du kan parkere i Axel Towers parkeringskælder, ved siden af hotellet. Læs mere om hotellets parkering her.

Tivoli Hotel & Congress Center parkering

Tivoli Hotel & Congress Center er placeret i tilknytning til et stort, video-overvåget parkeringshus. Parkeringshuset drives af APCOA og har direkte adgang til hotellet gennem kælderen. Læs mere om hotellets parkering her.

Copenhagen Island parkering

Copenhagen Island råder over 47 p-pladser, som koster   pr. dag og som administreres af APCOA. Læs mere om hotellets parkering her.

Copenhagen Strand parkering

Copenhagen Strand ikke har privat parkering, dog tilbyder vi en specialpris for et døgns parkering i et overvåget parkeringshus ved Skuespilhuset ca. 600 meter fra hotellet. Parkeringsbilletten købes i receptionen. Læs mere om hotellets parkering her.

Gentofte Hotel parking

Som gæst på Gentofte Hotel, kan du parkere gratis på hotellets parkeringsplads. Læs mere om hotellets parkering her.

Arp-Hansen Hotel Group København

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene