Miniferie med familien i København

København er et oplagt rejsemål, hvis du ønsker et lille afbræk i hverdagen og at tage hele familien med på en familievenlig miniferie.

Byen er vant til at husere børnefamilier og er derfor også venligt stemt overfor både barnevogne og Christiania cykler, som gør det muligt at tage på sightseeing rundt i hele byen.

København har mange gode legepladser, der giver udfordringer til hele familien blandt andet Blegdamsremisen, legepladserne i H.C. Ørstedsparken og Naturcenter Amager.

Desuden har I mulighed for at tage en lille pause på en hyggelig cafe og drikke en kop latte eller cacao i en af de mange skønne parker for at fuldende den ideelle miniferie for hele familien.

København er også for de større børn

Er børnene for store til barnevogne og legepladser, er der stadig masser af muligheder. Tag f.eks. på Zoologisk museum, hvor du bl.a. kan tage børnene tilbage til urtiden og ved den store mammut eller se skelettet af en hval.

Er børnene mere nysgerrige, så findes der et utal af muligheder på Eksperimentariet for at udforske den forunderlige verden. Få mere inspiration til Københavns muligheder under seværdigheder. 

Overnatning der passer til hele familien

Overnat på et af Arp-Hansen Hotel Groups mange hoteller.

Efter en god dags begivenheder, som har tilfredsstillet sanserne, er det vigtigt at have basis på plads ved et godt sted at overnatte.

På vores mange hoteller tilbyder Arp-Hansen Hotel Group overnatning, der netop passer til dine behov for at sikre en dejlig miniferie for hele familien i København.


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene