Besøg nogle af Københavns klassiske seværdigheder

København er en storby med mange forskellige kvarterer og seværdigheder, men besøger du byen for første gang, eller er du kun i byen få dage, kan det være en god idé at lægge vejen forbi nogle af Københavns vartegn. Læs mere om nogle af Københavns mest kendte seværdigheder her på siden.

Shopping på Strøget

København er hjem for en af Europas længste gågader, Strøget. Alle københavnere kender gågaden, der går igennem hele det indre København fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Strøget består egentlig af flere gader, der ”sidder sammen” som én lang gågade. Strøget er kendt for sine mange butikker, især tøj- og skobutikker er der mange af, og de store varehuse Illum og Magasin ligger også her. For de lidt mere specielle shoppingoplevelser, kan det være en idé at bevæge sig lidt væk fra Strøget – f.eks. området Pisserenden, der ligger ca. 10 minutter fra Højbro Plads (der ligger midt på Strøget). I Pisserenden finder man bl.a. vintage-butikker, musikbutikker, gallerier og butikker med upcoming tøjdesignere. 

Se byen fra tårnets top

Kan du godt lide at se det hele lidt fra oven? København byder på flere forskellige tårne, hvorfra der er en god udsigt over den smukke by. Det klassiske valg er Rundetårn, der ligger på Strøget og er et af Københavns vartegn. Tårnet blev bygget omkring år 1640 på Christian d. 4’s befaling og blev oprindelig bygget som et astronomisk observatorium. Tårnet bliver i dag mest brugt som udsigtspunkt; idet tårnets udsigtsplatform er ca. 35 m. over gadeplan, kan tårnet tilbyde en god udsigt over København. Et andet tårn, der også kan tilbyde en flot udsigt ud over byen, er Vor Frelsers Kirke på Christianshavn. Kirken er kendt for sit smukke spiralformede spir, der med ca. 400 trin fører én højt op over København.

Bo tæt på Københavns seværdigheder

Arp-Hansen Hotel Group kan tilbyde overnatning på nogle af Københavns bedste hoteller med suveræne beliggenheder. Vores 10 hoteller i centrum af København ligger alle nær byens knudepunkter – Rådhuspladsen og Kongens Nytorv – så du kan være tæt på byens seværdigheder. Book værelse på et af Arp-Hansens hoteller direkte her på siden og nyd dit ophold i København.

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene