Møder og konferencer i København

Perfekte mødesteder med charme og stil i centrum af København

  • Over 100 møde- og konferencelokaler
  • Plads til 2-2.400 mødedeltagere
  • 5 unikke mødesteder
  • Alle vores mødesteder er miljøcertificerede af Green Key

I Arp-Hansen Hotel Group råder vi over 100 møde- og konferencelokaler samt en kongressal. Hos os dyrker vi forskellighed frem for strømlining. Derfor er ikke ét møde ens på vores fem unikke mødesteder i København.

Én ting er dog sikkert: Holder du et møde hos os, får du en topplacering i byen, vi tilpasser dit event til dine behov, og vi er med dig hele vejen. Vi tilbyder bl.a. mødepakker, skræddersyede løsninger, forplejning, teknisk assistance og har lokaler med plads til alt fra 2-2.400 deltagere.


Unikke møde- og konferencesteder

Kreative rammer inspirerer til nye idéer, tankestrømme og teamudvikling. Mere simpelt bliver det ikke. Vi råder over fem unikke mødesteder på fem unikke placeringer, hvor vi dyrker forskellighed frem for ensartethed.

Masser af ekspertise – over 50 års erfaring

Alle brikker tæller, når puslespillet skal lægges. Det ved et godt team bag ethvert succesfuldt event. Vi lytter til dine tanker, former dem til noget konkret og krydrer med vores over 50 års ekspertise. Resultatet: Ro i maven.

Centralt i København

Vi giver dig Københavns bedste adresser tæt på seværdigheder, gastronomi og gode transport- og parkeringsmuligheder. Hold dit møde, event eller din kongres hos os og nyd, at byen er lige ude foran hotellet.

Skræddersyede events

Det er dit event – derfor er det også dine ønsker og behov, der er i fokus. Fortæl os dine idéer, eller lad os forme dit event i fællesskab. Fleksibilitet er vores slagord, vi kan huse alle former for møder, konferencer og events. Vi hjælper dig med at toppe mødeoplevelsen og plukke de højthængende frugter. 

Den personlige vært

Nærvær, service og personlighed er tre kerneværdier, du mærker, når du afholder et møde hos os. Vi er med dig hele vejen. Hos os er der fokus på det personlige møde – både for dig og dine mødedeltagere.

Go’ føde giver et godt møde

Gode idéer spirer, når maven er fuld. Eller… Vi ved i hvert fald, at sultne mødedeltagere ikke er ”the way to go”. Derfor sørger vi for sund og lækker forplejning med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Har du særlige ønsker, retter vi selvfølgelig til.

Ingen svedige håndflader – vi klarer teknikken

Det er aldrig sjovt, når teknikken driller. Derfor har vi altid en medarbejder tilstede, som kan hjælpe dig med teknisk assistance. Har du brug for et særligt teknisk setup, står vi også klar.


Kontakt

Få mere info eller svar på din forespørgsel! Vi står klar til at hjælpe.
Telefon: +45 8030 3045

 


Send E-mail

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene