Østerbro – de grønne områders bydel

FælledparkenØstre anlæg og Kastellet er bare nogle af Østerbros grønne åndehuller. Du kan gå en tur ved Kastellet, der er en af forsvarets specielle historiske bygningsværker og et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsanlæg. Går du langs vandet på ydresiden af Kastellet kommer du til Langelinie, hvor du finder den lille Havfrue. Det er også her de store Krydstogtskibe ligger til. Gå en tur ved de grønne områder på Østerbro og se seværdigheder på din vej.

Seværdigheder på Østerbro

Statens Museum for Kunst ligger på hjørnet ved Østre anlæg på grænsen mellem city og Østerbro. Museet er altid en oplevelse værd både med deres faste udstilling og de skiftende udstillinger. Hvis du har lyst til flere museer, ligger Den Hirschsprungske samling lige på den anden side af Østre anlæg. Østerbro er Københavns mondæne kvarter, og det er også her, du finder mange af de udenlandske ambassader.

Fælledparken er byens største park og hvert år afholdes der både karneval, Opera i det fri og meget mere. Hvis du er fodboldentusiast ved du sikkert også, at Parken, hvor det danske landshold spiller deres kampe ligger i udkanten af Fælledparken. På Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade finder du et væld af shoppingmuligheder. Slut aftenen af med en teaterforestilling på Østre Gasværk og spis på en af områdets eksklusive restauranter. 

Overnat tæt på seværdighederne med Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group tilbyder skønne overnatningsmuligheder efter en lang dag i byen med oplevelser og seværdigheder. I nærheden af Østerbro kan du vælge mellem Phoenix Copenhagen71 Nyhavn Hotel eller Copenhagen Strand.

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene