MASH Penthouse

Efter et langstrakt forretningsmøde eller konference kan det være tiltrængt at sætte tænderne i en saftig steak. Det har du nu mulighed for her på Tivoli Hotel, hvor den populære steakhouse-restaurant MASH Penthouse hver dag serverer velsmagende og perfekt tilberedte steaks. Hos MASH går smag, topkvalitet og elegant indretning hånd i hånd - alt sammen for at give dig en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

MASH Penthouse ligger på 12. etage i City Tower på Tivoli Hotel og byder således på udsøgte smagsoplevelser i selskab med en af Københavns bedste udsigter. MASH Penthouse har tilmed en stor tagterrasse, hvorfra du kan nyde steaks og drinks, når vejret arter sig til det.

Åbningstider

Aften 
Søndag – torsdag: kl. 17:30 – 22:00
Fredag – lørdag: kl. 17:00 – 23:00

Bar
Åbner kl. 17:30

Online bordbestilling

Selve restauranten er stor og rummelig med plads til 90 spisende gæster indenfor, mens der er plads til, at 60 gæster kan nyde drinks og snacks på den store tagterrasse.

Med smag og indretning i højsædet er du dermed garanteret en helt unik restaurantoplevelse under dit konferenceophold.

Velbekomme!

NB: Vi gør opmærksom på, at MASH Penthouse ikke er hotellets egen restaurant, og at bordbestilling oftest er nødvendigt, da restauranten hører blandt de mest populære i byen.

Mash Penthouse

Kontakt

MASH Penthouse

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V, Danmark
+45 3313 9300
penthouse@mashsteak.dk

Hjemmeside

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene