Nytårsfest

Er du i gang med at finde inspiration til årets nytårsfest i København? På vores udvalgte hoteller tilbyder vi en storslået nytårsfest med udsøgt nytårsmad og rigtig god stemning. Kombinér nytårsfesten med en overnatning og få et ekstra godt tilbud på denne særlige aften.

Vælg mellem nytårsaften på Phoenix Copenhagen, nytårsaften på Tivoli Hotel & Congress Center og nytårsaften på Copenhagen Island.

Hold dit nytårsarrangement på hotel

Din nytårsfest kan enten blive på Phoenix Copenhagen, Tivoli Hotel eller Copenhagen Island. Alle disse hoteller danner vidunderlige rammer for en skøn nytårsfest. Vores kokke vil kræse for jer og gøre jeres aften helt speciel. Glæd dig til en udsøgt nytårsmenu med alt, hvad der hører til, på årets sidste dag: Nytårsaften.

Lad os holde et brag af en nytårsfest på et af vores skønne hoteller i København.
Du er inviteret!

Er du til nytårsbuffet med børnene og venneparret? Eller skal det være en 7-retters nytårsmenu på Tivoli View Restaurant? Begge er muligt hos Arp-Hansen Hotel Group. Vi sikrer dig en god aften, uanset hvilken restaurant du vælger. På denne aften får du også et godt tilbud på overnatning i et dejligt værelse og morgenmad dagen derpå.

Kontakt hotellerne direkte

Kontakt os via nedenstående informationer, hvis du vil sikre dig et bord på et af vores attraktive restauranter nytårsaften. Vi giver dig en storslået nytårsfest og nytårsophold med dine venner, familie eller kollegaer.

Phoenix Copenhagen: +45 3395 9500 - phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk
Copenhagen Island: +45 3338 9600 - copenhagenisland@arp-hansen.dk
Tivoli Hotel: +45 4487 0000 - tivolihotel@arp-hansen.dk
Tivoli Congress Center: +45 4499 0000 - info@tivoli-cc.dk

Kontakt Tivoli Congress Center direkte, hvis du ønsker at arrangere en større jule- eller nytårsfest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige Event Managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen.

Firmafest med plads til op til 1.000 gæster

Kontakt Tivoli Congress Center direkte, hvis du ønsker at arrangere en større jule- eller nytårsfest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige Event Managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen.

Den ultimative nytårsfest i København

Hvis du ønsker ekstra underholdning på programmet kunne en nytårsaften i Wallmans måske være noget. Wallmans giver et fantastisk show for både små og større selskaber. Med plads til 1.000 gæster bliver nytårsfesten hos Wallmans en kæmpe succes, og underholdningen vil ingen ende tage. Hos Arp-Hansen Hotel Group tilbyder vi en Wallmans-pakke, hvor I efter en sjov og skøn aften ude kan tage på The Square eller Imperial Hotel.

Mulighederne er mange i en by som København. Hold jeres nytårsfest i København og få et overdådigt nytårsarrangement, I sent vil glemme. Vi sørger for jer hele aftenen og skal nok gøre vores til, at du og dit selskab kommer godt ind i det nye år. Book din nytårsfest i dag og se frem til en skøn aften med dem, du holder af.