Nytårsfest 2024

Er du i gang med at finde inspiration til årets nytårsfest i København? På Tivoli Hotel tilbyder vi en storslået nytårsfest med udsøgt nytårsmad og rigtig god stemning. Kombinér nytårsfesten med en overnatning og få et ekstra godt tilbud på denne særlige aften.

Tivoli Hotel

Læs mere

Hold dit nytårsarrangement på hotel

Skal din nytårsaften holdes på Tivoli Hotel? Hotellet vil danne en vidunderlige og festlig ramme for en skøn nytårsfest. Vores kokke vil kræse for jer alle og gøre jeres aften helt speciel. Glæd dig til en udsøgt nytårsmenu med alt, hvad der hører til, på årets sidste dag: Nytårsaften.

Lad os holde et brag af en nytårsfest på et af vores skønne hotel i København.
Du er inviteret!

Er du til nytårsbuffet med børnene og venneparret? Vi sikrer dig en god aften. På denne aften får du også et godt tilbud på overnatning i et dejligt værelse og morgenmad dagen derpå.

Kontakt hotellet direkte

Kontakt os via nedenstående informationer, hvis du vil sikre dig et bord på et af vores restaurant nytårsaften. Vi giver dig en storslået nytårsfest og nytårsophold med dine venner, familie eller kollegaer.

Tivoli Hotel: +45 4487 0000 - tivolihotel@arp-hansen.dk
Tivoli Congress Center: +45 4499 0000 - info@tivoli-cc.dk

Kontakt Tivoli Congress Center direkte, hvis du ønsker at arrangere en større jule- eller nytårsfest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige event managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen.

Firmafest med plads til op til 1.000 gæster

Kontakt Tivoli Congress Center direkte, hvis du ønsker at arrangere en større jule- eller nytårsfest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige event managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen.

Den ultimative nytårsfest i København

Hvis du ønsker ekstra underholdning på programmet kunne en nytårsaften i Wallmans måske være noget. Wallmans giver et fantastisk show for både små og større selskaber. Med plads til 1.000 gæster bliver nytårsfesten hos Wallmans en kæmpe succes, og underholdningen vil ingen ende tage. Hos Arp-Hansen Hotel Group tilbyder vi en Wallmans-pakke, hvor I efter en sjov og skøn aften ude kan tage på The Square eller Imperial Hotel.

Mulighederne er mange i en by som København. Hold jeres nytårsfest i København og få et overdådigt nytårsarrangement, I sent vil glemme. Vi sørger for jer hele aftenen og skal nok gøre vores til, at du og dit selskab kommer godt ind i det nye år. Book din nytårsfest i dag og se frem til en skøn aften med dem, du holder af.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene