Har I lyst til at opleve København på en helt speciel måde?

Giv familien en helt speciel oplevelse ved at bo på vores familiehotel Tivoli Hotel, der er Københavns første tematiserede hotel.

Tivoli Hotel har både værelser, der er let tematiserede og 20 temaværelser, der er stærkt inspirerede af elementer fra Københavns kendte forlystelseshave, Tivoli. Disse værelser giver en helt speciel Tivoli oplevelse, fra det øjeblik man træder ind og er et klart hit hos børnene. 

Faciliteter

Tivoli Hotel kan tilbyde masser af aktiviteter for hele familien. Vi kan blandt andet tilbyde indendørs swimmingpool, fitnesscenter, og Skybar på 12. Etage.

Uden for hotellet har vi et stort grønt område, vi kalder Columbines Have, med græsplæner og smukke blomster, hvor man kan tage et velfortjent hvil.

Der er gratis trådløst internet på hele hotellet, og på alle værelser er der tv med børnekanal og en særlig Tivolikanal med information og tilbud fra Tivoli. 

Oplev Tivoli og resten af København

Tivoli Hotel er det perfekte udgangspunkt for en familieferie i København. Tivoli Hotel er et familiehotel, der gør hoteloplevelsen til noget udover det sædvanlige.

Tivoli har åbent i hele sommerperioden, til halloween (skolernes efterårsferie) og jul og som noget nyt er der også åbent i vinterperioden. Udover en masse forlystelser byder Tivoli også på Fredagsrock og koncerter i Glassalen.

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene