Restauranter

Arp-Hansen Hotel Group byder på kulinariske oplevelser fra alle verdenshjørner. Vi har ni skønne og meget forskellige restauranter, som byder på gourmetoplevelser, der kan imødekomme enhver smag.

Vi sætter en ære i at servere lækker mad i unikke og charmerende omgivelser. Atmosfære, liv og god stemning præger vore restauranter og der er noget for enhver smag. 

Hvad enten du leder efter et godt sted at spise, eller er gæst på et af vore hoteller, er vore køkkener garanter for en god oplevelse. Læs mere om restauranterne, find beliggenhed og bestil bord. Velbekomme!


Il Rosmarino

Il Rosmarino er en ny italiensk restaurant med alt godt fra det italienske køkken. Du kan bl.a. nyde en skøn gang carpaccio, ravioli med pighvar eller en fløjlsblød burrata. Mulighederne er mange!

71 Nyhavn Hotel

Il Rosmarino

Nyhavn 71,
1051 København K, Danmark
+45 3343 6214

Læs mere

Brasserie Murdoch's

Rustikke lædermøbler og bøger fra gulv til loft er rammen om den engelsk inspirerede cafe og brasserie Murdoch's Books & Ale. Her kan du nyde dagens avis eller en god bog sammen med en kop kaffe, en let anretning eller en iskold øl fra vores velassorterede bar.

Phoenix Copenhagen

Brasserie Murdoch's Books & Ale

Bredgade 37
1260 København K, Danmark
+45 3395 9200
Læs mere

The Harbour

Nyd udsigten op af havneløbet i Københavns havn, mens du sidder i The Harbours smukke omgivelser og nyder restaurantens spændende internationalt inspirerede menukort.Om aftenen er der mulighed for at se byen sætte lys fra første parket. Restauranten tilbyder á la carte, et internationalt inspireret menukort.

Copenhagen Island

The Harbour

Kalvebod Brygge 53
1560 København V, Danmark
+45 3338 9645

Læs mere

Tivoli Brasserie

Tivoli Brasserie er en moderne restaurant, der serverer danske og internationale retter. Menukortet er i klassisk brasserie-stil, og skiftes ud ca. hvert tredje måned, så årstidens råvarer altid er i centrum. Restauranten har direkte udgang til Columbines Have, hvor børnene kan lege på en udendørs legeplads.

Tivoli Hotel

Tivoli Brasserie

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V, Danmark
+45 4487 0063

Læs mere

L'Appetito

Ristorante L’Appetito byder på autentisk italiensk mad med udgangspunkt i det traditionelle italienske køkken med sæsonens bedste råvarer – alt sammen lavet fra bunden i god kvalitet til en overkommelig pris. Restaurantens menukort er prydet af lækre italienske specialiteter.

Imperial Hotel

Ristorante L'Appetito

Vester Farimagsgade 9
1606 København V, Danmark
+45 3343 2083

Læs mere

Restaurant Jordnær

Gentofte Hotel har fået Tina og Eric Vildgaard ind som restauratører. Eric, der tidligere har været på bl.a. NOMA, står for et nordisk og bæredygtigt køkken, mens Tina kæler for gæsterne. Jordnær har modtaget flotte anmeldelser i bl.a. Berlingske, Børsen og Politiken.

Gentofte Hotel

Restaurant Jordnær

Gentoftegade 29
2820 Gentofte, Danmark
+45 2240 8020

Læs mere

Sticks 'n' Sushi

Sticks’n’Sushi ligger på toppen af Harbour Tower på Tivoli Hotel. Herfra kan du nyde byens bedste sushi i selskab med en af byens smukkeste udsigter. Indretningen er anderledes med siddepladser i gulvhøjde i den japanske afdeling, beduinsofaer i loungen og gynger i baren.

Tivoli Hotel

Sticks 'n' Sushi

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V, Danmark
+45 8832 9595

Læs mere

MASH Penthouse

På Tivoli Hotel kan du sætte tænderne i en saftig steak, hvor den populære steakhouse-restaurant MASH Penthouse hver dag serverer velsmagende og perfekt tilberedte steaks. Hos MASH går smag, topkvalitet og elegant indretning hånd i hånd.

Tivoli Hotel

MASH Penthouse

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V, Danmark
+45 3313 9300

Læs mere

Photo by: L´Appetito | Source: L´Appetito
L'Appetito

Restaurantens menukort er prydet af lækre italienske specialiteter.

Brasserie Murdoch's Books & Ale

Ønsker du en let anretning, en hurtig business lunch, at nyde en dejlig middag, kaffe eller en iskold øl, er vores engelsk inspirerede bar og brasserie Murdochs Books & Ale et rigtig godt valg.

Læs mere

Photo by: Restaurant Jordnær | Source: Restaurant Jordnær
Restaurant Jordnær

Jordnær har modtaget flotte anmeldelser i bl.a. Berlingske, Børsen og Politiken.

Photo by: Sticks and Sushi | Source: Sticks and Sushi
Sticks 'n' Sushi

Sticks n Sushi ligger på toppen af Harbour Tower på Tivoli Hotel.

Tivoli Brasserie

Tivoli Brasserie er en moderne restaurant, der serverer danske og internationale retter.

The Harbour

Nyd udsigten op af havneløbet i Københavns havn, mens du sidder i The Harbours smukke omgivelser og nyder restaurantens spændende internationalt inspirerede menukort.

Photo by: MASH | Source: MASH
MASH Penthouse

På Tivoli Hotel kan du sætte tænderne i en saftig steak.

Il Rosmarino

Italiensk restaurant med lækre italienske specialiteter i særklasse!

Restauranter

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene