Kongens Nytorv - et område med mange seværdigheder

I området omkring Kongens Nytorv finder du flere af Københavns prisværdige attraktioner.

Området tæller seværdigheder som Fotografisk Center på Gammel strand 48, der har fokus på kunstfotografi og Kunsthal Charlottenborg Nyhavn 2, som huser både udstillinger og er hjemsted for flere kunstinstitutioner.

Fra Kongens Nytorv kan du se Nyhavn. Havnen er fra 1673, og dengang var området præget af købmand/sømænd, glædespiger og fest. Mange af de skæve farverige huse står der stadig i dag og området blevet et populært sted med skønne restauranter og cafeer.

Fra havnen kan du tage på kanalrundfart og se og høre om det historiske København fra vandsiden. Et dejligt afbræk når du besøger byen.

Københavns største shoppinggade, Strøget munder ud ved Kongens Nytorv. Her har du nogle af de mest eksklusive butikker liggende. Drejer du til højre ad nogle af de første sidegader til Strøget finder du også et væld af smukke ekstravagante shopping muligheder

Udforsk seværdigheder omkring Kongens Nytorv

Går du fra Kongens Nytorv og ned ad Bredgade støder du på eksklusive gallerier og antikvitetshandlere – et stykke nede af gaden har du Marmorkirken på den ene side og Amalienborg og Amaliehaven på den anden.

Fra springvandet ved kajen på Amalienborg ser du i en lige linje over kanalen det omdiskuterede Operahus tegnet af arkitekten Henning Larsen. Tilbage på Kongens Nytorv ligger Det Kongelige Teater, som blev bygget i 1748.

Det Kongelige Teater blev i 2008 udvidet med Det Ny Skuespilhus på Kvæsthusbroen, der er tegnet af Boje Lundgaard og Lene Tranberg. Unge og Studerende får i øvrigt 50 % rabat på alle forestillinger.

Alle disse seværdigheder ligger i passende gåafstand fra fire af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller i dette område. 

Hoteller ved Kongens Nytorv

Du kan vælge at bo i centrum af Københavns historiske kvarter omkring Kongens Nytorv. Arp-Hansen Hotel Group har tre hoteller liggende i dette skønne og atmosfærefyldte område.

For enden af nyhavn med udsigt over kanalerne ligger 71 nyhavn Hotel i et af de gamle pakhuse. Copenhagen Strand finder du på Havnegade og det mere luksuriøse Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade.

Book dig ind på et af disse og nyd at du kan overnatte i skønne omgivelser med standarden i top og fornem fortidens liv i gaderne. 

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene