Next House Copenhagen

Grønt åndehul i byens hjerte

Kom indenfor på et hostel, der lægger ekstra vægt på grønne løsninger med hængende haver inde og ude, solceller og den internationale certificering DGBN. Next House Copenhagen er et grønt åndehul i byens hjerte.

Med et cool og luksuriøst design, inviterer Next House Copenhagen på et sprudlende ophold i den pulserende hovedstad. Efter en spændende sightseeing hvor du og vennerne har turneret rundt til byens monumenter, er det tid til at trække sig tilbage i omfavnende rammer. Slå dig ned i vores luksuriøse fællesarealer eller synk ned i den bløde seng på værelset, som alle er udstyret med kvalitetsmadrasser fra Getama. Alle værelserne er desuden med eget toilet og bad, skabe, aircondition og super Wi-Fi.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen er placeret bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront og er byens nye luksus hostel.

Beliggenhed

Sprudlende af liv og god energi

Et ophold på Next House Copenhagen er fuld af summende gæster i alle aldre, der mødes over kolde drinks, gode snakke og spil i alle afskygninger. Vores fællesfaciliteter danner bagtæppe for et stemningsfyldt ophold, og omfatter både en rooftop terrasse på 12. etage med byens bedste udsigt, et indendørs stadion til bl.a. softball, fitness, ’state-of-the-art’ fælleskøkken, 4 forskellige barer, biograf, et fremragende madunivers med både morgenmadsrestaurant og aftensmads restaurant inspireret af det magiske støvleland og meget mere.

Er du klar på en fest eller en intimkoncert med herlige kunstnere fra ind- og udland, så er det på Next House Copenhagen, det sker! Du kan opleve sjove og spændende events, såsom stand-up comedy shows, karaoke og meget mere.

Kom og hæng ud med os. Du vil få en hosteloplevelse, du sent vil glemme.

Next House Copenhagen

Bernstorffsgade 27
DK-1577 København V
Tlf.: +45 3330 1100
Send e-mail
Besøg hjemmesiden

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene