Tag på romantisk miniferie i København

København er en romantisk by og er perfekt til en romantisk weekendtur med kæresten eller ægtefællen. Der er masser af romantiske oplevelser at hente i byen – nyd for eksempel en romantisk middag på en af byens gode restauranter, gå en tur i teatret eller Operaen eller nyd byen i slentretempo og drik en kop kaffe på romantiske og pittoreske Christianshavn.

Arp-Hansen Hotel Group kan tilbyde jer en romantisk hoteloplevelse på et af vores hoteller beliggende centralt i København. I kan også vælge at bo på Gentofte Hotel, der ligger ca. 8 km fra Københavns bykerne, men til gengæld tilbyder afslapning i naturskønne omgivelser. Uanset hvilket hotel I vælger at bo på, kan vi byde på gode tilbud, der gør jeres romantiske ferie endnu bedre. Læs mere om vores romantiske weekendophold her på siden.

Pust liv i romantikken

Nogen gange kan en weekend væk fra hverdagens rutine, være lige netop det I har brug for, for at puste liv i romantikken igen. Forkæl din kæreste/ægtefælle med en nat helt for jer selv – midt i smukke København og nyd at have tid til hinanden. Vi kan tilbyde romantisk stemning på alle vores hoteller, og med "Bed & Bubbles"-pakken giver vi jer en overnatning i lækkert værelse, en flaske mousserende vin, som I modtager ved ankomst til hotellet, og en dejlig morgenbuffet. Book værelse og "Bed & Bubbles" let og hurtigt her på siden eller kontakt os for mere information. 

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene