Photo by: World Mappers | Source: Visit Denmark

Billig overnatning i København


Skal du til København på et lille budget?

København er en smuk, men dyr hovedstad og for rejsende på et stramt budget, kan det ofte være svært at finde gode overnatningsmuligheder. Men hvorfor bo uden for København, når du kan finde en oplagt mulighed for billig overnatning midt i København?

Hoteltilbud midt i byen

Vi kan blandt andet tilbyde dig billig overnatning i København på et af vores 3- og 4-stjernede hoteller eller på et af vores lavprishoteller Wakeup Copenhagen. Læs mere om hoteltilbud på denne side.

Prisvenligt koncept i centrum af København

I 2009 opførte vi vores først moderne arkitekttegnede lavprishotel Wakeup Copenhagen på Carsten Nieburhsgade. I dag har vi tre Wakeup Copenhagen hoteller i København, der ligger få minutters gang fra Københavns absolutte centrum, samt et i Aarhus C.

Wakeup Copenhagen - vores vision er klar

Gæsterne skal have det bedste i kombinationen af lækkert design, central beliggenhed og lave priser. Konceptet giver genklang og er i dag en succes. Hotellerne er tegnet af arkitekt Kim Utzon, og vores tætte samarbejde gennem årene har gjort, at vores klare mål med disse hoteller, er blevet opfyldt.

På Wakeup Copenhagen kan du få en smuk udsigt over byen, eget moderne badeværelse, fladskærm og trådløst internet på værelset samt en lækker 1,60 m. bred dobbeltseng.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden på M.P. Bruunsgade
Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Leder du efter en billig overnatning?

Kvaliteten kan dog let måle sig med mange af byens 3-stjernede hoteller. Wakeup Copenhagen er med andre ord din chance for at nyde København til en billig pris.Wakeup

Copenhagen er en billig overnatningsmulighed, og her bliver der ikke gået på kompromis med hverken design, indretning eller beliggenhed. Leder du efter en billig overnatning i København, så er Wakeup Copenhagen et rigtig godt valg.

Oplev København på et stramt budget

På trods af at København er en dyr by at besøge, er der heldigvis masser af spændende oplevelser at hente selv på et stramt budget. Mange museer har en ugentlig gratis-dag, og når det kommer til shopping, er der masser af loppemarkeder rundt omkring i byen, hvor man kan gøre et godt køb.

Bevæger man sig lidt uden for Indre By, for eksempel til Nørrebro eller Vesterbro kan man finde masser af små restauranter, der serverer billig mad. Snup for eksempel en vellavet shawarma på Nørrebrogade og gå på opdagelse i kvarterets små gader, der emmer af liv.

Du kan også deltage i et af Københavns mange gratis kulturtilbud som for eksempel Jazzfestivalen, der foregår i juli måned.

Afrund herefter dagen med en billig overnatning i København på et af Arp-Hansen Hotel Groups mange hoteller. Se vores mange hoteller her.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene