Romantisk weekendophold i København

København er en smuk og romantisk by, der egner sig perfekt som romantisk weekendrejsemål. Uanset om I er nyforelskede eller har været sammen længe, er et romantisk weekendophold en god mulighed for at nyde hinandens selskab uden dagligdagens pligter og gøremål.

På flere af vore hoteller tilbyder vi ”parterapi”, så bliver I særligt forkælet på jeres ophold. Find en weekend, der passer jer og bestil jeres romantiske weekendophold i dag!

Besøg et af vores romantiske hoteller

Flere af vores hoteller er særligt romantiske, og det gælder både beliggenhed og stemning. Bo i hjertet af Det Gamle København og nyd de smukke og romantiske omgivelser.

Flere af vores hoteller ligger i området omkring Kongens Nytorv med Nyhavn og Det Kongelige Teater som naboer. Dette område er stemningsfyldt og fredeligt, men samtidig en del af Københavns pulserende storbyliv.

Bo lige i nærheden på Hotel Phoenix, Copenhagen Strand og 71 Nyhavn Hotel. Du får ikke kun sublim beliggenhed, men smukke og romantiske omgivelser.  

Nyd et weekendophold i København og nyd hinanden på en helt ny måde.

Romantiske oplevelser

Bo på et af vores romantiske og hyggelige hoteller, så har I basen i orden, når I skal ud og opleve København. Uanset hvilken årstid I besøger byen, er der masser af muligheder for romantiske oplevelser.

Forår og sommer er helt specielt i København – folk trækker udenfor på fortovscaféerne, og alle byens parker og grønne områder er i fuldt flor. Gå tur langs byens gamle volde, tag en romantisk tur i Tivoli eller køb en lækker picnickurv og nyd en solskinsdag på Kastellet – Københavns gamle fæstningsværk, der i dag er en smuk grøn oase.

Besøger I København om efteråret eller vinteren, er der dog også masser af mulighed for romantiske oplevelser – tag S-toget lidt nord for byen og gå tur i den smukke Dyrehave, når jorden er dækket af gule og røde blade. Eller drik varm kakao på en af byens hyggelige caféer inden I begiver jer ud på en af byens skøjtebaner.

Når I er færdige med at udforske byen, kan I vende tilbage til smukke og romantiske omgivelser på et af vores romantiske hoteller. Book jeres romantiske weekendophold i dag direkte online!


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene